Redakcjo czy to prawda że zarabiacie minimum 26000 złotych...

Redakcjo czy to prawda że zarabiacie minimum 26000 złotych netto miesięcznie?

37 komentarzy

wloclawek.info.pl

Buahhahahaha dobry żarty szanowny ......
Na pewno chcielibyśmy jak wszyscy we Włocławku.
Myślę, że przy takich zarobkach bylibyśmy prężniej działającą firmą, ale.....
Każdy w naszym mieście chciałby tyle zarabiać.
Dziękujemy za wywołanie bardzo dużego uśmiechu na naszych twarzach :)

Pozdrawiam

14 4
ID:29291

zbuntowany_kaloryfer

Ale pytanie "dowalił";) Redakcja odpowiedziała grzecznie i z kurtuazją. Właściwie to inaczej nie mogła. Natomiast gdyby mnie o to ile zarabiam zapytał ktoś, kogo nie uważam za bardzo bliskiego znajomego odpowiedziałbym: "nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz";)) W cudze portfele się nie zagląda. Chyba, że są to portfele tych, na których oddawaliśmy głosy w wyborach i chcemy porównać zawartość tychże portfeli do ich zaangażowania i dokonań.

10 6
ID:29294

szuja

E tam .........3600,25 zł.Wiem z pewnego źródła,seniorka mi pisnęła.Jej men jest dyr. banku.

8 15
ID:29295

ekspert

Jakby nie puszczali Waszych durnych komentarzy to by zarabiali :-)
Wloclawek male miasto a i zrodelek malo. A kranik do zrodelka w jednych raczkach.

11 3
ID:29316

co jest sępy?!?

to fakt, ten portal ma troche pod górkę, bo jest niewygodny, za "mało cenzury macie" - znaczy decydentów boli wolność wypowiedzi jaka tu się dokonuje, dlatego nie dofinansowują tego medium jak np. tvk, cwl czy q8. Prawda boli, a niepokornych trza karać :P BRAWO PORTAL! Zarabiajacie ile chcecie, nie obchodzi mnie to, fajnie ŻE NIE JESTEŚCIE UŁOŻENI ANI Z PRAWICĄ ANI Z LEWICĄ. To się nazywa niezależność, na której sie jeszcze nikt nie dorobił.

Temu co zaczął temat:
1. boli cię? To drugi po q4 włocławski portal w historii miasta (cała reszta pojawiła się później i szybko dogadała się z wszelkiej maści politykami). Należy się chłopakom, a co.
2. Nie zdajesz sobie chyba sprawy ile kosztuje utrzymanie serwerów, jakie sa koszta w ogóle prowadzenia jakiegokolwiek interesu w Polsce.
3. Nikt ci nie broni otworzyć 34 portalu o włocławku (swoją drogą co to za chore miasto, mamy więcej (pseudo)mediów niż np. Bydgoszcz czy Poznań. A w żadnym nie ma rzetelnych informacji i prawdy. Wstyd.
4. Wyobraź sobie zawistniaku ile zarabiają np inne, którzy mają na gęsto i regularnie reklamy, życzenia i pomoc od polityków (przy okazji kazdych swiat iit) rozdających nasze pieiądze na lewo i prawo.
5. Tak policzyłem reklamy i mysle ze jak na czysto wyjdzie portal 2600 (bez jednego zera) to bedzie cud...

13 3
ID:29320

.......

najpierw niech redakcja opublikujcie mój drugi komentarz w którym piszę dokładnie o tej sprawie.....w innym wypadku nie będe odpowiadał na wasze pytania.

Po drugie dwa komentarze pod komentarzem Pana Szuji są wyprodukowane przez waszych przyjaciół bliskich lub nawet pracowników.Więc nie mówcie mi tu o braku cenzury i sprawiedliwości.

4 13
ID:29326

wloclawek.info.pl

Szanowny .....
nie wiem o co Panu(i) chodzi żadnego komentarza nie usunęliśmy to pierwsza sprawa. Gdybyśmy się obawiali Pana opinii nie opublikowalibyśmy tego tematu. Nie wiem do czego Pan zmierza. Proszę opisać, bo sami jesteśmy ciekawi naszych zarobków :)))

Pozdrawiam

11 3
ID:29327

.............

Zacznę tak

http://wloclawek.info.pl/informacje,cennik,3,1.html

tu jest wasz cennik..

Jak się ktoś zna na matematyce to wie że nie wyjdzie tu 2600 PLN
tylko około 26000 PLN miesięcznie.Kwota jest przybliżona ale na pewno nie jest to około 2000 PLN.....do tego jeszcze nie podliczyłem wam innych kwestii.

Jak opublikujecie ten komentarz i dacie użytkownikom samemu obliczyc to bede kontynuował.

Na koniec proponuje bardziej dyplomatycznie odpisywac na moje komentarze.
Sposób w jaki to robicie jest malo profesjonalny jak na administratorow.

Jesli nie opublikujecie mam skopiowany ten komentarz i roześle go inną drogą.
Albo zalezy wam by byc portalem albo nie.Legalnych sposobów walki z oszustwami jest wiele.Ja tez nie jestem sam we Włocławku i nie tylko we Włocławku.I nie tylko ja sądze że skormne "coś" jest tu nie tak.Wasi przyjaciele też mają wątpliwości.

4 10
ID:29335

m.a.b.

g... cie chłopaku za przeproszeniem interesuje kto ile zarabia. co za durne pytanie. spadaj i sie nie interesuj facet. mnie tam nie interesuje ile zarabiasz ty, twój stary i twoja kobita. Zajrzyj może raczej radnym, prezydentom i politykom w kieszen - oni biorą z twojego. Tu cie w ogóle nie powinno to interesować człowieku. Spytaj może ile zarabia tvk, cw24, pomorska, nowości, GW, dziennik, tvp2, polsat, tvn itp itd. Nikt ci nie odpowie na takie pytanie, jesteś żałosny i naiwny. Powtarzam to nie twoja sprawa. Załóż se portal i se zarabiaj 3800000 złotych i gitary nie zawracaj.

Szanowny adminie, proponuje zakończyć dyskusje.

a może kolege wyżej boli, że bez kasy od UM i polityków, niezależnie udaje sę portalowi funkcjonować i pisać prawdę? he? dobrze. tak być powinno.

Owszem, jestem przyjacielem portalu, czytam go codzennie regularnie codziennie od ponad 3 lat. I tak zostanie. Nie obchodzi mnie ile zarabiają. Niech zarabiają. A ty zawistny polaczku, może się weź do roboty, co? Też może zarobisz. Chciałbym zeby info zarabiało 2600000 złotych. Jedyne medum, które nie boi sę pisać [prawdy o tym mieście. Im wiecej beda mieli kasy tym lepej dla nas, mieszkańców.

Jakie to polskie, zaglądać do czyjejś kieszeni...

11 4
ID:29339

m.a.b.

"Legalnych sposobów walki z oszustwami jest wiele."

oszustami? bo "zarabiają 26000". dlatego są oszustami? hahaha, co za logiczne myślenie... poza tym to jest oszczerstwo karane z urzędu, prawda chłopcze?

"Ja tez nie jestem sam we Włocławku i nie tylko we Włocławku"

to jakaś groźba? straszysz redakcję? to też jest karalne chłopcze, nie zapędziłeś się odrobinę nędzny pieniaczu?

"I nie tylko ja sądze że skormne "coś" jest tu nie tak."

wow masz nobla. napisz o tym do bravo...nikogo tu nie interesuje twoje bicie piany, twoje zdanie i twoja skłonność do zaglądania uczciwym ludziom do kieszeni. Napisz ile ty zarabiasz, sam jestem ciekawy.

czyżby twoje nazwisko zaczynało się na H.? bo coś mi się tak wydaje...
hahahahahaha

9 3
ID:29340

...........

miło słysze waszą agresję....dorzucajcie sobie do pieca tylko nie zapomniejcie za sobą zamknąc drzwi.......czyzby paliło pod nóżkami?

gdyby nie było nic na rzeczy to byście się nie spienili jak kola po mentosie......

wasze domniemania są lekko paranoiczne

ktoś was sprzedał więc wiem dużo o was....ale poczekam bo gdybym napisał to tu to byście i tak tego nie puścili......dziwi mnie też to dlaczego większośc krytykujących mnie to bliscy koledzy redakcji.....

i na koniec napisze ze nie jestem politykiem...i nie dostaje pieniedzy za to co i jak powiem.....wiec macie troche problem......

jak już powiedziałem jest wiele legalnych sposobów na walkę z oszustwem......i nie mówie tu o zarabianiu legalnych pieniedzy....nie jest to groźba bo to legalne sposoby......wiec fakty dokonane niedługo was dosiegną a to dlatego ze sprzedaliscie sie chwaląc się w tym roku za dużo swoim znajomym.....

do zobaczenia.....

4 11
ID:29342

............

Po pierwsze to się możecie zdziwić kto tu jest chłopcem bo nie znacie mojego wieku i mojej znajomości prawa.Zdziwicie się też jak poznacie osoby które ze mną współpracują.Zdziwicie się jak zobaczycie ile wykroczeń popełniliście.

Dobrze wiem co jest karalne a co nie bo konsultuje się ze znajomym prawnikiem którego z wiadomych względów wam nie przedstawię.

Kilka określeń względem mnie jest karalnych ale nie będę zniżał się do waszego poziomu i zacznę od poważniejszej spraw niż obrażanie mnie.

5 10
ID:29344

max

Człowieku - po co sie pytasz, wez cennik, liczyc umiesz chyba bo o to Cie nie posadzam, odlicz wat,jakies koszty, zus, sprzet- zakup i wyjdziesz na ten twoj zarobek, zobaczysz jaki jestes trep ze do tej pory nie zalozyles portalu a pewno ukladasz kamienie i ktorys ci odbil w glowe.

3 3
ID:29346

dzonny_killer

może i gość jakoś wyliczył zyski z reklam... szkoda (dla obiektywizmu całej sprawy), że nie zastanowił się nad kosztami prowadzenia portalu... nie wnikam ani w plusy, ani w minusy... choć czasem coś mi ocenzurują, to portal mi się podoba i dlatego czasem coś napiszę... nie obchodzą mnie ich zarobki, to ich sprawa... jak ci (tajemniczy gościu) żal zadek ściska to złóż papiery i może cię przyjmą, albo załóż konkurencyjny portal, jak już sugerowano... a przy okazji pozdrawiam Szanowną Redakcję Czasem Cenzurującą ;-)

9 3
ID:29351

wloclawek.info.pl

strasznie się przestraszyliśmy i wciąż się mocno boimy :D

7 3
ID:29353

co jest sępy?!?

drogi śmieszny człowieku
"opinie znajomych, pomówienia,, jakieś niby zeznania niby znajomych" wystarczą ci co najwyżej do odpowiadania za pomówienia redakcji

poza tym to walka z wiatrakami, bo jak cos to wspolnymi silami otworzymy ci na złosc identyczny portal pod inna nazwa z innym wlasciciekem.
hehehehe

nie wygrasz, nigdy...

2 3
ID:29355

dorota

hehe ubawiłam się czytając to wszystko:) niech portal zarabia i 50000zł tygodniowo... pracują, robią to dobrze to zarabiają (pomijam fakt, kosztów utrzymania, zatrudnienia pracowników).

8 3
ID:29356

bam

hehe, fajna prowokacja
stary, ja nie chce być złośliwy względem ciebie, bo silisz się na jakiegoś megakogos, megaznawce co zna kogos kto zna ich i słyszał coś od kogoś kto ich zna...

weź się facet obudź, widać tutaj twoją niby znajomość prawa i niby znajomego prawnika, wyobraź sobie że właśnie siedzę tu z prawnikiem (kumpel ze szkoły...) i on twierdzi że jedynym ukaranym w tej dyskusji powinieneś być TY! Pomawiasz, oskarżasz, straszysz, rzucasz się jak ryba bez wody...

Sobota jest, weź może rodzinę gdzieś w teren, na piknik w lesie, czy nad jezioro, piękna pogoda. A ty ślęczysz przed kompem i piszesz takie farmazony, że pół miasta się z ciebie śmieje. Ale fakt, fantazję to ty masz. Myślałeś może o napisaniu jakiejś powieści sf? Albo bajki dla najmłodszych. Myślę że spokojnie byś się w tym odnalazł.

A te swoje rewelacje zostaw dla swoich kolegów czy znajomych, tu się prowadzi merytoryczne dyskusje na forum. A u ciebie jest "słyszałem, bo znam jednego co mówił, ze tam pracuje/pracował i coś mówił, żenada panie, żenada po całości. Coś chcesz ugrać jakimś chorym szantażem? Pfffff

Ogólnie to jak już ktoś pisał wcześniej twoje wypowiedzi są śmieszne. A jak tobie się wydaje, że ktoś się ciebie boi to masz chyba nie po kolei. Skończmy te żenujący monolog jednego z przedsawicieli licznej konkurencji i spuścmy na tego ..... (co taki kozak a się podpisać boi, odważny jesteś) zasłonę totalnego milczenia, szkoda słów.

7 3
ID:29358

max

chlopczyku bez nazwy -przepros wszystkich bo zachowales sie glupio, mysle ze do tej pory gdzies pisales / moze na plotach/ tam sa inne - chamskie obyczaje, nie chciej ich tu wprowadzac, naucz sie troche kultury i wroc tu odmieniony, zrob rachunek sumienia a my ci wybaczymy.

4 3
ID:29360

.......

nie muszę wygrywać z wami na słowa.....

i nie podpisuje się z tego samego powodu co Wy.......z tego samego powodu do czasu nie poznacie też reszty osób.....

wiem też jedno...że nie ważne kto użyje jakich słów czy argumentów....prawda jest jedna...i w końcu wyjdzie na jaw......ja mam czyste sumienie i intencje więc nie mam się czego obawiać.....jeśli Państwo też mają czyste sumienie i intencje to też będziecie spokojnie spać nie psując sobie samemu głowy......jeśli tak jest...

"uderz w stół a nożyce się odezwą"

pozdrawiam

4 7
ID:29361

dorota

coś mi tu pachnie schizofrenią paranoidalną - ale to można leczyć - tylko trzeba chcieć:)

5 3
ID:29364

mojrzesz

Nieraz dobry pomysł procentuje- jak ktoś coś mądrego wymyśli niech ma profity z owoców swej pracy.Jakie g...o z ludzi śmierdzące wyłazi / mam tu zawiść na myśli/ .
Mało jest mądrych obywateli w tym kraju.

7 2
ID:29366

szuja

@~....... |
Ale o co ci chodzi? Szui możesz napisać. Wiesz jak to jest . Kuk kukowi kuka nie wykuka ale kukułka to co innego. Łapiesz?

4 9
ID:29372

zbuntowany_kaloryfer

Dobrze, że Szanowna Redakcja puszcza czasem opinie jakichś dziwaków... przynajmniej nie mogą mieć później pretensji o brak obiektywizmu czy cosik w podobie;) Ale z tymi dwuznacznymi zdaniami mogącymi oznaczać groźby, to typ zwyczajnie przegiął. I to mi się nie podoba. Jak dotąd nikt nikomu tu nie groził. No może groził, ale były to ewidentne żarty. A teksty tego typa... hmm, jakiś ponure i mroczne są.

9 4
ID:29375

............

ponure i mroczne jak kierunek do którego zmierza świat....no chyba że komuś się wydaje że "wszystko jest ok"......

proszę o konkretne przytoczenie mi mojej niejakiej groźby karalnej panowie znawcy

3 6
ID:29377

nvm

'Zdziwicie się też jak poznacie osoby które ze mną współpracują.Zdziwicie się jak zobaczycie ile wykroczeń popełniliście.'

może Ty, drogi kolego '....' podałbyś jakieś przykłady popełnionych wykroczeń?

5 2
ID:29389

ja pier...

Co za d.... Po pierwsze nie liczy upustow, rabatow, po nie odlicza kosztow, zusow, podatku dochodowego.

A tak wogole jak takis specjalista to prosze o analize TVK:

-pelno reklam MPEC, spolek miejskich itp calkowicie bez sensu bo po co MPEC ma sie reklamowac
(dla porownania CW odciete od finansowania z naszych podatkow)

-Q8 - sam modul miasta posrodku to wiecej niz info dostaje z 5 banerow pewnie

-WCL - duzo, czasem tylko Pałucki

-Plus R.... - pelno reklam miejskich, lub artykulow sponosorowanych na cala strone (koszt wedlug cennika okolo 3000 netto), wywiady z Pałuckim, Kuzniewiczem itp za nasza kase

Wedlug mojej oceny zysk z INFO po odjeciu kosztow zaleznie od miesiaca to 2000-4000 zlotych.

Ale to sie d.... trzeba troche znac i porownac z konkurencja. A nazwisko na H. bardzo mozliwe. Albo na K. bo komentarze w innych watkach cisnienie podnosi.

2 2
ID:29390

Loki

Przecież to widać, że to Melex sieje ferment. Czyżby redakcja mu nnacisnęła na odcisk. Tylko z tym swoim prawnikiem to się przeliczył. Z niego taki skuteczny prawnik jak z Kempy.

1 4
ID:29397

dzonny_killer

ciekawi mnie czy wiecie/domyślacie się kto ukrywa się pod "brakiem pseudonimu"... styl pisania, sposób wypowiedzi, zarzuty względem Szanownej Redakcji, brak pewnej osoby od dłuższego czasu pod swoim nickiem... myślę, że skupiając tych kilka odpowiedzi w jedną całość można śmiało przyjąć, że na jakieś 95% jest to... a tego to już wam nie powiem, myślę, że się domyślacie :p

5 1
ID:29398

szuja

...jak z Kempy trąba.

3 0
ID:29401

zbuntowany_kaloryfer

Ale jaja Dzonny, właśnie o tym samyM;) Bomyślałem dziś;)!!

5 1
ID:29407

zielony

A ja wiem i nie powiem a to mister

1 2
ID:29408

max

Ja mysle że jest to Mr Be on kiedys juztaki temat poruszal

1 2
ID:29413

hahaha

WESOŁY ten pan
hahahahah

2 1
ID:29433

kat

Jak dzieci tylko Was na chwile z oczu spuścić - fajna prowokacja, sie uśmiałem...

3 0
ID:29435

hmm

WESOŁY facet mówisz...hehe, ciekawe
podejrzewam, że dużo się na niego znajdzie, oj bardzo dużo...

1 2
ID:29442

................

do " ja pier..."

pamiętaj że TVK i puls R..... pracują razem z nimi......kilka innych firm też.....
Przeczytaj sobie gdzieś to znajdziesz ile "niezależnych" mediów z Włocławka ma jeden adres.......

Cieszy mnie to że wasza grupa medialna ma tylu pracowników że nad nimi nie panujecie a nie wszyscy wasi pracownicy popierają waszą działalność.

Redakcja prowokuje mnie bym napisał więcej szczegółów,a sama dobrze wie że jeśli je napiszę to ich nie puści.

Swoją drogą piękny poziom wypowiedzi prezentują tu niektórzy.....

Do ciekawskich: tak tak to była i jest prowokacja nie pierwsza i nie ostatnia.....i do tego się udała....duża grupa użytkowników sama zastanowiła się nad sprawą zamiast słuchać mojej nieobiektywnej opinii jak i nieobiektywnej opinii redakcji.....i o to chodziło.....

Nie bójcie się że jestem od konkurencji....konkurencja ma też u mnie ciężko....

Jeśli chodzi o pana M.B. to mój kolega ze studiów i on zaproponował mi by zajrzeć tu....ma podobne poglądy (nie wszystkie) ale trochę za słabo działa....mam nadzieję że trochę to z kolegami nadrobimy.
Na szczęście mamy legalne zabezpieczenie na wyjątkowe okoliczności i ewentualne kroki względem naszej wolności wypowiedzi.Dlatego będziemy z tego korzystać.Każdemu innemu też polecamy.

Pomyślcie sami albo w temacie było dużo prawdy albo nie potraficie ustąpić "głupszemu" skoro tyle agresji i tyle komentarzy pod nim.

Wszystko z dobrymi intencjami Panie i Panowie.
Na niestandardowe problemy niestandardowe rozwiązania.

Pozdrawiam

2 1
ID:29482

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA