No w końcu.....u nas też by się przydało sprawdzi pewne...

No w końcu.....u nas też by się przydało sprawdzi pewne kwestie.
Pewna osoba powiedziała mi że w dniach wyborów na prezydenta Włocławka widziała bardzo jednoznaczną sytuację...opisała tą sytuację dokładnie i wysłała do pewnej telewizji razem z numerami rejestracyjnymi itp.......z prośbą o jakąkolwiek odpowiedź....telewizja ta nie odezwała się do dziś.... http://wolnemedia.net/wiadomosci-z-kraju/wybory-w-walbrzychu-uniewaznione/

4 komentarze

opinia2

We Wloclawku sa nagrania, zeznania itp. i g.... sie z tym robi. Ta telewizja tez ma pewnie rece zwiazane. Pojdziesz z zeznaniami i swiadkami na Policje. Na Policje, ktora nic nie widziala w tych dniach?

Co jest dobre w tym to sprawa sie jeszcze nie przedawnila i w kazdej chwili mozna to ruszyc ale w tym miescie przy tej wladzy.... ciezko... i niebezpiecznie.

11 5
ID:29330

........

mało ludzi we Włocławku wie że osoby których nie mogę wymienić z nazwiska to po prostu mafia która rządzi od czasów PRL w ścisłym związku z Policją.....i właśnie dlatego to tak niebezpieczne.......

7 4
ID:29343

dzonny_killer

ja mam do tej pory konkretne zdjęcia w aparacie + zgrane w kilku innych miejscach... udokumentowane zdarzenia zostały zgłoszone do naszej policji, jak również do mediów i co? po kibicowsku: jajco! :(((

10 10
ID:29349

szuja

Towarzysze co wy gadacie ,że tak powiem .To jest tylko czysty bajer. Jakby coś było na rzeczy ,to Melex już by tego nie przepuścił. @ dzonny ty jesteś chyba nawiedzony.Zdjęcia ma .Pradziadek nie wyszedł ci przypadkiem .Jak zgłosiłeś na policję to jesteś cienias. Trzeba było złożyć odpowiednie doniesienie do Prokuratora i bez łaski.Zdaje się ,że jesteś po historii, zaocznie jak nijaki Tusk.Hahaha

9 7
ID:29363

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA