Uwaga na sklep oferujący drzwi antywyważeniowe przy ul. Stodólnej. Kupiliśmy takie pod koniec zeszłego roku.Założyła nam je firma polecana przez sprzedawcę tego sklepu. Do tej pory sprawowały się dobrze. Zadzwoniłam do firmy, która je wstawiała, bo myślałam, że mogły się opuścić. Jednak wszystko było dobrze. Pan J. stwierdził, że winne są prawdopodobnie źle zamocowane szyldy, które nie mieszczą się w tłoczeniach i to powoduje, że drzwi się ciężko zamykają, i przycierają futrynę. W maju tego roku zgłosiłam je do reklamacji. W międzyczasie wykonaliśmy tel. do firmy "B**-Z***". Odebrał kierownik sklepu. Potraktował nas jak zło konieczne! mąż pojechał do niego osobiście bo telefonicznie nie można było się z nim dogadać. Pan wielki kierownik powiedział, że on jest kierownikiem tego sklepu i że nigdzie jeździć nie będzie, a jak chcemy reklamacji to mamy sobie zadzwonić do producenta. Sądzę, że ten kierownik przez duże K nadaje się do sprzedawania jaj na rynku a nie drzwi za duże pieniądze!
A kiedy powiedzieliśmy, że lekceważy klienta to dopowiedział, że to nie nasza sprawa! A czyja?
Ja ciężko z mężem pracujemy na to co mamy a taki będzie się nam śmiał w oczy. Jego obowiązkiem jest dbanie o klienta i kiedy trzeba należy przyjąć zgłoszenie reklamacji,a jak nie to należy albo iść na emeryturę,albo zmienić zawód /może zamiatać ulice?/ W tym sklepie jak słyszę to nie pierwszy taki przypadek traktowania ludzi. Jeszcze raz przestrzegam przed sklepem "B**-Z***"