"Witaj Drogi. Jak się masz i swojej pracy?. Dziękujemy za mail.Jestem bardziej niż szczęśliwy, aby przeczytać ciekawy mail od witryny i nadzieję, i że będzie w porządku i zdrowe.
My name is Miss Mellisa Mam 22 lat, z Chińskiej Republiki Sudanu,ale obecnie jestem ubiegających się o azyl w ośrodku dla uchodźców w Dakarze w Senegalu o wyniku wojny domowej, która odbywa się w moim kraju Darfuru w Sudanie.
Mój ojciec późno przed śmiercią był osobistym pomocy dla Sudanu wiceprzewodniczący,mój ojciec był zabić Sudanu Omar al Bashir prezydenta w katastrofie śmigłowca.Wierzę, że jesteś godny zaufania i opiekuńczego człowieka, że to, co sprawia, że do ujawnienia mojej tożsamości do Ciebie.
Byłem wychowany w Senegalu przez ONZ Wysokiego Komisarza ds. Uchodźców (UNHCR) w Dakarze w Senegalu, gdzie jestem teraz starających się o azyl.
Głównym powodem, dlaczego Ja skontaktować się to do poszukiwania za pomoc w zakresie moich przyszłych inwestycji.
Mój ojciec późno złożone sumie pięć milionów pięćset tysięcy dolarów z mojego nazwiska jako krewny.
i przesyła Ci niezbędnych dokumentów na potwierdzenie przyjęcia mi pomóc w zakresie przesyłania i inwestycyjnej funduszu.pomożecie mi na inwestycje.i będzie jak do ukończenia mojej szkole, jak byłam w 1 roku na uniwersytecie, kiedy kryzys zaczął.
Chciałbym wiedzieć więcej o Tobie, Twoje upodobania, hobby i co robisz obecnie.
wyślę ci moje zdjęcie w następnym mail.I powie więcej o sobie w mojej następnej mail.
Mając nadzieję na Ciebie.
Pozdrawiam Mellisa"