"Witaj Drogi. Jak się masz i swojej pracy?. Dziękujemy za...

"Witaj Drogi. Jak się masz i swojej pracy?. Dziękujemy za mail.Jestem bardziej niż szczęśliwy, aby przeczytać ciekawy mail od witryny i nadzieję, i że będzie w porządku i zdrowe.
My name is Miss Mellisa Mam 22 lat, z Chińskiej Republiki Sudanu,ale obecnie jestem ubiegających się o azyl w ośrodku dla uchodźców w Dakarze w Senegalu o wyniku wojny domowej, która odbywa się w moim kraju Darfuru w Sudanie.
Mój ojciec późno przed śmiercią był osobistym pomocy dla Sudanu wiceprzewodniczący,mój ojciec był zabić Sudanu Omar al Bashir prezydenta w katastrofie śmigłowca.Wierzę, że jesteś godny zaufania i opiekuńczego człowieka, że to, co sprawia, że do ujawnienia mojej tożsamości do Ciebie.
Byłem wychowany w Senegalu przez ONZ Wysokiego Komisarza ds. Uchodźców (UNHCR) w Dakarze w Senegalu, gdzie jestem teraz starających się o azyl.
Głównym powodem, dlaczego Ja skontaktować się to do poszukiwania za pomoc w zakresie moich przyszłych inwestycji.
Mój ojciec późno złożone sumie pięć milionów pięćset tysięcy dolarów z mojego nazwiska jako krewny.
i przesyła Ci niezbędnych dokumentów na potwierdzenie przyjęcia mi pomóc w zakresie przesyłania i inwestycyjnej funduszu.pomożecie mi na inwestycje.i będzie jak do ukończenia mojej szkole, jak byłam w 1 roku na uniwersytecie, kiedy kryzys zaczął.
Chciałbym wiedzieć więcej o Tobie, Twoje upodobania, hobby i co robisz obecnie.
wyślę ci moje zdjęcie w następnym mail.I powie więcej o sobie w mojej następnej mail.
Mając nadzieję na Ciebie.
Pozdrawiam Mellisa"

6 komentarzy

zxxc

Nic nowego, szukają głupich wszędzie ;) A najśmieszniejsze jest, że takich znajdują. Już miałem 2 osoby, które pytały się mnie jak odzyskać kasę bo dały się wmanewrować :)

5 0
ID:30522

negocjator...

dużo wkrętów jest od dziewczyn z Rosji z Czeboksary ... zwykła ściema ! w końcu zaczną prosić o pieniądze na przyjazd ( pociąg lub samolot ) ... a zajmują się tym szajki oszustów i naciągaczy ...

3 0
ID:30524

zbuntowany_kaloryfer

"Uwaga! Wyjątkowa okazja!
Sprzedam most na Wiśle we Włocławku w rewelacyjnej cenie! Jedynie 1 mln zł! Rozważ potencjalny nabywco jakie korzyści będziesz czerpał z myta za przejazd. Inwestycja zwróci się b. szybko i odtąd będziesz już tylko zarabiał!
Wpłać zaliczkę w wysokości 250 tys. zł na konto 1313 1313 1313 1313 itd;))) a wyślę Ci przedwstępną umowę sprzedaży! Naprawdę warto! Sprzedaję tak tanio, gdyż kiedy uzbieram kilkadziesiąt takich zaliczek, będę zmuszony z rodziną bardzo szybko zamieszkać pod zmienionym nazwiskiem na ohydnych i nieprzyjaznych Seszelach bądź Wyspach Fidżi, lub jeszcze bardziej obrzydliwych Malediwach. I zapewne pozostać tam do końca życia;]]]]]]]]]]]]]]]]]
Pozdrawiam, zbuntowany_kaloryfer"

4 0
ID:30543

dzonny_killer

och kaloryferku... ja sprzedam most na Wiśle we Włocławku już za 800.000 zł. ZADATEK jedynie 25% i to płatny na podstawie wystawionej faktury proforma... :p

0 0
ID:30603

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny Dzonny..! to ja mam lepszy pomysł na biznes. Przejmij kontrolę nad tamą - ja natomiast przejmę kontrolę nad Wodociągami. Założymy Spółkę z n. n. (z nieograniczoną nieodpowiedzialnością) - Bezpieczny Włocławek Sp z n. n. Dlaczego bezpieczny? Dlatego, że Ty nie wysadzisz tamy, a ja nie wpuszczę wąglika do sieci wodociągowej. Warunek bezpieczeństwa: 100 zł miesięcznie od gosp. domowego za niewysadzenie tamy + 100 zł za brak wąglika w wodzie;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Ps. Oczywiście pojedyncze gosp. mogą nie płacić. Wtedy szlaban na wodę. Niech sobie kopią studnie. Bo sąsiedzi im nie użyczą płacąc tyle;)))

2 1
ID:30614

dzonny_killer

oj Szanowny Grzejniczku... idea Twoja nienajgorsza, jeno przykłady użyte mogą zrzucić Ci na kark speców od walki z międzynarodowym terroryzmem... :p

0 0
ID:30618

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA