Ktoś już pisał na temat budowy A 2.Nie podejrzewałem...

Ktoś już pisał na temat budowy A 2.Nie podejrzewałem jednak ,że w Rządzie jest taki bałagan i brak kompetencji Ministra.Kto wie czy jego nazwisko nie jest feralne dla PO ale i całej demokracji we Polsce.Ale co tam przecież nie będzie za nic odpowiadać ,więc można się pięknie uśmiechać.
http://www.wpolityce.pl/view/13037/Wstrzasajace_informacje_w_sprawie_A2__Wazna_inwestycje_powierzono_firmie__ktora_ma_nieustalona_siedzibe_i_jest_niewyplacalna.html

5 komentarzy

zxxc

Jakoś nic mnie już w tym kraju nie dziwi.... Jestem za okręgami jednomandatowymi, bo inaczej to będziemy mieli ciągle sceny...

2 0
ID:30532

Pytanie

A może to jest prowokacja by stał się kolejny .....cud ? Taki,hitry'' plan Donka cudotwórcy ?

2 1
ID:30534

ben Jakov

Drodzy Fachowcy od polityki (i nie tylko) -wyobraźcie sobie, że wybrano wykonawcę droższego i być może solidniejszego, a wtedy tego kogoś, kto podpisał kontrakt, czyli ministra Grabarczyka, ściga prokuratura, ABW i CBŚ razem wzięci, a tzw opinia społeczne jest święcie oburzona na rozrzutność ministra.

5 4
ID:30542

Pytanie

Jakov -a za co ta banda nierobów bierze co miesiąc takie ogromne pieniądze ? Chyba za to żeby za coś odpowiadała , w myśl zasady im większe pieniadze tym większa odpowiedzialność ?

3 0
ID:30552

kortyzol

Kol ben Jakov
Z tego co się dowiedziałem ,to większych jaj nie może być jeżeli podpisuje się kontrakt z firmą ,która ma siedzibę w Chinach na ul. Hanki Sawickiej nr 15. Już raz podpisali umowę z Katarem.

2 1
ID:30556

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA