Panie Kopysc, Panie Kopysc! Dlaczego przed wyborami Pan...

Panie Kopysc, Panie Kopysc! Dlaczego przed wyborami Pan takich slow nie wypowiadal jakie wczoraj w telewizji slyszalem? Przeciez Pan az plakal nad niedola biednego arystokraty. A o biskupach "naszych ojcach duchowych" to chyba powinien Pan jakis poemat napisac, ode czy cos innego. Przeciez wczoraj przez Pana zona mnie pobila. Wchodzi do pokoju a ja placze. No to sie zlitowala na demna i przytulila, nawet zaszlochala. Wtem w naplywie emocji ja juz nie wytrzymalem i ryknalem poteznym smiechem. Wtedy to sie zorietowala ze ja nie plakalem lecz smialem sie do lez ogladajac Pana gadanie i lament nad niedola klas wyzszzych. No i dostalem z laczka przez plecy. Ale dopiero teraz zrozumialem do czego sluza fundusze unijne ktore tam w Urzedzie Marszalkowskim dzielicie.

8 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

A ja bym się nie chwalił publicznie gdyby żona mnie obiła;)))

9 1
ID:30563

Pytanie

Tak, POdziały funduszy unijnych są oczywiste -w pierwszym rzędzie biorą ,,dzielący działacze '' a potem ...to co skapnie ....

8 2
ID:30565

zxxc

@zbuntowany_kaloryfer: nie obiła bo przytuliła ;) Klapek był tylko nieporozumieniem ;)

5 2
ID:30568

corkey

Ja też czasem lakiem od swojej dostanę :D

2 2
ID:30572

Niemiec

Przejdzcie na luteranizm to bedziecie mieli jak w Niemczech. Nikt was nie bedzie wyzyskiwal i do tego oglupial. Tam reguly sa jasne

7 2
ID:30573

Zorro

Pan Domicir Kopysczewski wykonuje tylko rozkazy;-)

2 0
ID:30581

Alfa

Wszyscy wykonuja rozkazy hierarchow. To dosc glupie i niezrozumiale bo za nimi nie stoi zadna sila (wojsko, policja) a jedynie manipulacja. Jezeli ktos sie nie poddaje rozkazom hierarchow to po pewnym czasie zostaje sam. A sam jak wiemy moze sobie palcem w bucie... Wystarczy aby taki wyslannik herarchy podszepnal do ucha ze "cei ataku ": to "jest taki jakis ...ze jest nielubiany". A juz osoby slabsze psychicznie lub uzaleznione finansowo odsowaja sie od "celu ataku". Zwykla plotka mozna wiele zdzialac. Ale w tym systemie dojdziemy do Sredniowiecznej dominacji religii nad panstwem. Trzeba stawiac opor zeby chociaz nasze dzieci obiela wzgledna normalnosc, bo wnuki napewno nie doczekaja:(

2 2
ID:30591

dzonny_killer

może zupa była za słona...? :p

2 0
ID:30600

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA