Nigdy tutaj nie pisalem ale... Jedziemy na Poludnie Jadwiga...

Nigdy tutaj nie pisalem ale... Jedziemy na Poludnie Jadwiga 11,30AM. Pod koniec, przy kruszynskiej wlaczyly sie swiatla no to sie zatrzymalismy. Nie powiem krotko czekalismy na zielone , wiec skrecamy w lewo w Kruszynska. Wtem z lewej zajezdza nam droge OPEL Insignia i na naszym skrzyzowaniu zawraca w strone Kruszyna. Do jasnej Anielki przeciez tam obowiazuje jazda na wprost! Do tego gosciu mial czerwone swiatlo! Ale kolega jest dobrym kierowca. Najbardziej szokujace jest to ze kierowca Opla Insigni byl nikt inny jak prezes MPK K..... Tak panie K..... ludzie widza!

9 komentarzy

obserwator

co to znaczy pan K.... prezesem MPK jest niejaki Marek K...... jest osobą publiczną i nie przestępcą, czy podejrzanym, przynajmniej jak do tej pory ;), ale przecież on święty we włocławku, wszystko może, ja bym mu wjechał w tego opelka, i ciekawy bym był zachowania policji ;)

4 0
ID:30635

zxxc

Ale Insignię ma to jak baran może jeździć. Ja bym nie hamował i walił. Ciekaw jestem tłumaczenia przy policji :)

11 0
ID:30636

Pytanie

A zwróćcie uwagę jeszcze na te ,,pseudoterenówki'' z napuszonymi bufonami w środku ciągle gadajacymi przez komórki -im wyższa terenówka tym większy bufon -tak jak na filmach rysunkowych .Skąd ta zalezność?

5 1
ID:30640

obserwator

To nie jest żaden pan K..., tylko Marek K....., prezes MPK, jest osobą publiczną i to zapewne jest jego służbowe auto, bo wątpię, żeby prywatne, a że MPK jest chyba spółką komunalną, czyli "publiczną" więc należy podawać pełne nazwisko takiej osoby

5 0
ID:30642

NSZZ

Oj udala nam sie ta wladza, udala. Ciagle tylko po imprezach chodza i jedza, pija , tancza. Ale co zrobic poslowie PO i Pis (no bo od PSL to wymagac cos graniczy z cudem) patrza na to i nic! Nawet czasami pojedza razem, zatroskaja sie nad niedola spoleczenstwa. Szopka!

5 0
ID:30649

wolf

Ten opelek to prywatne autko pana prezesa.

3 0
ID:30674

wadera

Jakbyś zarabiał taka kasiorę i do tego premie to byś też głupa palił.Widziałam dużo takich co najpierw szli w marszu głodowym na ul 3-go Maja a teraz .........niedomówienie.

3 0
ID:30682

kat

@wadera:
Mądrze prawisz! Popieram Twój wpis!

1 0
ID:30686

kortyzol

Taaaa szli w marszu głodowym a teraz pojedynczo do pomocy społecznej!

2 0
ID:30694

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA