Pytanie do rzadzacych miastem czlonkow SLD. W szczegolnosci...

Pytanie do rzadzacych miastem czlonkow SLD. W szczegolnosci Kuzniewicza i Paluckiego. Dlaczego regularnie w miescie (dzis na poludniu) wylanczane sa wszystkie lampy na calych ulicach? Ciemno na osiedlach az strach. Jakbyscie panowie mogli pooszczedzac bardziej na wylanczaniu oswietlenia na katedrze czy innych kosciolach gdzie tysiace watt pali sie co noc to moze byloby lepiej dla mieszkancow. Co to za lewica?

10 komentarzy

koci kasztan

I co??? Chyba nie spodziewasz się tu odpowiedzi któregoś z prezydentów? Jakby cię naprawdę nurtowała ta sprawa to złożyłbyś zapytanie do prezydenta w biurze obsługi interesantów.
A poza tym co ma lewicowość do iluminacji zabytków???

5 3
ID:30717

wolf

W języku polskim się: włącza, załącza, przełącza, wyłącza !!!

10 3
ID:30718

czesio

A no właśnie ma bo za iluminacje płaci społeczeństwo nie zawsze zgadzające się z rozrzucaniem pieniędzy a nasza lewica już od 50-ciu lat wchodzi w tyłek biskupowi

5 5
ID:30719

negocjator...

jak to mówią swędzi cię, leć do biskupa

1 1
ID:30720

pagon

Wolf - poraszka! Wylonczyles musk. Nie zabieraj glosu w dyskuzjah jak nie marz nic do wtroncenia oprucz ortografj. powinienes robic na lini montarzowej a nie duskotowac tutej ze starymi. Brawo Panie Szofer!!!

2 7
ID:30726

dzonny_killer

intencje @szofer może i miał niezłe, ale bykami ortograficznymi łatwo zrazić się do samej wypowiedzi... tak trzymać @wolfie... analfabetyzm jest gorszy od faszyzmu, czy komunizmu... bo takimi wówczas najłatwiej manipulować... :p

3 6
ID:30730

Szofer

O! A dzis kolejne lampy sie nie pala na kolejnych ulicach. PO udaje ze nie widzi jak rzadzi Palucki?

2 2
ID:30731

pagon

Jony- "intencje moze i mial niezle"? "Moze"? naprawde nie jestes w stanie miec pewnosci co do intencji szofera? Pewnie lobbowal dla Energii o to aby miasto wiecej pradu kupilo:-) Takie stwierdzenia dyskredytuja Cie w dyskusjach jako kogos kto moglby racjonalnie opiniowac cokolwiek. Wez jako czlowiek na poziomie wycofaj sie z tego "moze" a moze odzyskasz dawny image jakiego resztki jeszcze pamietam. A proppo analfabetyzmu to wyjasniam ze tworza go rzadzacy, ktorzy przekierowuja pieniadze podatnikow d o niewlasciwych kieszeni. Dlatego wlasnie powstaja komunizmy i faszyzmy. A z wylanczaniem lamp na roznych ulicach to akurat prawda. Najbardziej wkurza to funkcjonariuszy policji i SM bo przysparza im znacznie wiecej pracy.

0 1
ID:30732

dzonny_killer

@pagon... jako że już jestem po urlopie i byłem m.in. nad morzem, to owo "może" jakoś mi się ostało... podoba mi się zdanie "dawny image jakiego resztki jeszcze pamiętam" - schlebiasz mi niepojęcie... :p a przy okazji masz daaar "jensykowy"... :p

0 4
ID:30736

szuja

@pagon
Wiesz dlaczego te lampy się wyłączają.Pobierasz za dużo energii na wymyślanie bzdetów.Hahaha

3 2
ID:30746

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA