Jestem tu nowy ; p
pomyślałem że napisze to co mnie boli w naszym miasteczku
więc witam państwa .
na wstępie napisze że jestem za partia PIS
nie to że lubie mohery lub jestem obrońcą krzyża ale dlatego , ponieważ Prawo i Sprawiedliwość prowadzi tzw polityke prorodzina(jak ktos niewie google)
więc nie podoba mi się co partia rządząca w naszym miescie jak i w naszym kraju robi.Po pierwsze Likwidowanie szkół rozumiem jest niż demograficzny ale kiedyś sie musi skończyć a na takie miasto ja Włocławek 4 Gimnazja nie wystarczą . Po drugię zwiększenie płac za przedszkola jak rodzina jest wielodzietna to nie da sobie rady .Zrobić wyprawki np. pięciorgu dziecią. Podniesienie wieku emerytalnego chore wszystko po to żeby załatać dziure w budżecie . Z tego wynika że nasze pokolenie(mam 17Lat) bedzie pracować na emerytury swoich rodziców .Zwiększenie cen biletów to powinno isć na odwrót uczniowie i studenci mpk powinni miec za darmo , lub tak jak na zachodzie podjeżdza bus pod doma zabiera dziecko . Zasiłki pogrzebowe obcięte o 2000tyś jak się nie myle,albo rodzina ze swoich dokłąda jak ma ale ci mniej bogaci muszą wszystko robic na styk aby im na wszystko starczyło by pochować godnie swoja bliską osobe .Prywatyzacja służby zdrowia może niech wszystko sprywatyzują i bedzie ok . Chcemy się pokazać w Prezydencji to pokażmy się z tej lepszej strony.Bo jak D.Tusk twierdzi że bedzie tak kolorowo i pierdząco to niech nie mowi hop dopuki nie przeskoczy dziękuje:)