TVK zatrudniło podobno szwagra Kukuckiego (chyba szwagra,...

TVK zatrudniło podobno szwagra Kukuckiego (chyba szwagra, napewno jakas rodzina, albo baaaaardzo bliski znajomy), który do tej pory parał się to chałturą (chałturnik - tzw. specjalista od wesel)

I co wy na to? Nadal wierzycie w rzetelność tej telewizji?

jak patrze na ten portal - to po prawej stronie są reklamy MPEC i TVK jedna pod drugą, hehe, pasuje jak ulał

15 komentarzy

misha

rzetelność ???? jaka rzetelność skoro najwięcej nadają "czerwonych reklam," nadal się domyślasz kto ma tam największe zdanie? tak przy okazji jak słyszę tego całego komentatora meczów piłki nożnej lub halowej to mi tak uszy więdną, że wolę bez dźwięku oglądać. Ten kolo powinien mieć prawny zakaz komentowania meczów bo totalnie się nie nadaje do tego....

49 4
ID:31716

pralat

Telewizja wspiera wladze - wladza wspiera telewizje. Moze nieco szkoda ze za pieniadze mieszkancow. Ale sytuacja Wloclawka jest dosc dobra. Remontujemy koscioly, bulwary, pieknie podswietlilismy most. Te drobne kilkudziesiecieotysieczne zastrzyki pieniedzy na tak zacny cel to nic takiego. Wazne aby jacys nowi w mediach nie przejeli kontroli nad spoleczenstwem. Dlatego Pan prezydent wspiera i wspierac bedzie wlasciciela Kujaw by ten mogl tak pieknie jak do tej pory kierowac umyslami wloclawian. Dlatego jest im tak dobrze. Nie lekajcie sie. Spijcie spokojnie. Jak sie obudzicie to ujzycie Wloclawek pieknie zbudowany i poukladany. Serdecznie pozdrawiam wasz Pralat

15 3
ID:31719

bam

hehe, ale jaja...

12 3
ID:31720

zygu37

Dawniej byla "Trybuna Ludu" teraz jest TVK

11 3
ID:31723

Olo

Przecież już wiadomo ,że najlepsza telewizja w mieście to CW

9 7
ID:31724

hahaha

podobno ich prezes kupił drugie mieszkanie tuż nad swoim
więc chyba nie mają tam źle...

6 2
ID:31727

pagon

Ludzie a co to TVK? Wpisalem do googla i wyskoczyla telewizja Katowice! Czego wy sluchacie i ogladacie. O wloclawku chcecie cos zobaczyc na katowickiej stacji? CW se wlaczcie tam dokladnie opisuja wszystkie wloclawskie machloje....

4 2
ID:31736

szuja

@olo
Ty chyba robiłeŚ w ZO

3 3
ID:31739

kat

.... zawsze warto jest mieć jakieś wyjście awaryjne w razie obsuwy we własnym "interesie". Zawsze można zasiąść na posadzie urzędniczej albo w jakiejś radzie nadzorczej i przeczekać burzę aż wszystko ucichnie i znowu zalożyć jakąś nowa firmę...

5 0
ID:31746

dzonny_killer

szkoda, że napisałeś "podobno" - to ułatwia bronienie się... :p a z drugiej strony jak można zarzucić "naszemu" portalowi chęć przetrwania w tak trudnych czasach? gdyby nie pieniążki od miejskich "dobrodziei" w zamian za skromną "cenzurę", to musielibyśmy przenieść się gdzie indziej... :p
grunt, że wszyscy wiedzę o lobbowaniu karminowców względem portalu, jak i przede wszystkim ogromnym ich wpływie na jedną z telewizji... druga stacja również nie jest w pełni obiektywna, ale rozbrajająco szczerze podoba mi się wytykanie wszelakiego zła czynionego przez obecną "władzę"... i za to mają mój szacunek... mam nadzieję, że nigdy się nie splamią służeniem sld!!! :p

misha... szacun za popularność w tak krótkim czasie... :p i za celny koment!!!

3 5
ID:31769

am

Dzony ta druga stacja chyba juz jest w 100% obiektywna bo prawicowe siepacze knuja na nia intrygi. A kto to przykropil?

2 1
ID:31814

dzonny_killer

nie ma obiektywnych mediów, zresztą napisałem to, a podczas kropienia nie byłem i szczerze mówiąc nie sądzę, aby wystąpiło... :p

2 2
ID:31817

am

Najwazniejsze (Dzonu) ze sa obiektywni recenzenci internetowi. Nie?

1 3
ID:31822

były

podobno ten żałosny "józefowicz lokalnych mediów" chodzi i rozpowiada, że "głąbów wyrzucił" i musiał "czystkę zrobić". ahahaha, nie mogę. Prawda jest taka, że zostały 2 osoby (dupolizy i donosiciele prezesa) a reszta poleciałą. a czystkę to ci drogi nibyprezesiku sami pracownicy zrobili. Bo mieli dosyć ciebie (wyzyskiwaczu), wyzwisk, niepłacenia, okradania z pieniędzy i ciągłych kłótni. dość wpieprzania się w robotę kogoś, kto nie ma o tym najmniejszego pojęcia (i nigdy nie miał). Mieli dość pracy za darmo w weekendy i za cały miesiąc za 1000 złotych (kiedy ty pięć razy tyle bierzesz oficjalnie)Tak więc serwatka - przestań kłąmać, nie dość że puchniesz to jeszcze ci nos urośnie..

Te wałki też ktoś ci w końcu skończy, jeszcze troche

3 0
ID:33067

dzonny_killer

@były... powodzenia, trzymam kciuki :p

2 0
ID:33073

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA