A jednak prognozy się sprawdziły. Radny Bieńkowski...

A jednak prognozy się sprawdziły. Radny Bieńkowski dostał fuchę. http://bip.kujawsko-pomorskie.pl/files/praca/2011/wyniki_37_2011.pdf

8 komentarzy

szuja

Moje gratulacje.

7 4
ID:31835

Zibi

Gratuluję wyboru. Po owocach go poznacie.... Czas pokaże.

8 4
ID:31839

KOBRA

MIERNY, BIERNY ALE WIERNY oczywiście DK

7 6
ID:31845

Stacha

Bardzo dobry wybór- gratuluję

6 3
ID:31852

Wloclawek-nopartia

Akurat znam Bienkowskiego od dluzszego czasu (sprzed polityki tez) i nie macie racji raczej, bierny on nie jest, moze nie jeste einsteinem ale wiedza i inwencja jest w gornej piatce tej rady. Gosc ma poglady, zasady, no i rzeczywiscie lubi to miasto. Fascynuje sie jego historia i w dyskusjach prywatnych piany dostaje patrzac na pewne dzialania we Wloclawku.
Czy mierny, tak jak napisalem, moze nie jest z niego Einstein, ale wyroznia sie na tle reszty PO o ktorej dobrego zdania nie mam, a o radnych etatowych nie wspomne w tej radzie, choc nie wszystkich znam ale obserwuje, czesc nawet geby nie otwaorzyla w tej kadencji.
A czy wierny, tu sie calkowicie nie zgadzam. Kto wie, ten wie jakie ma problemy z powodu wlasnie niewiernosci i krnabrnosci w nalozeniu smyczy.
Jezeli startowal w konkursie to moze i uczciwie wygral. Jezeli pomogli mu, to dobrze i tak w koncu w Delegaturze bedzie ktos normalny.
Niestety wykoncza go wlasni koledzy i kolezanki. Z powodu krnabrnosci, niezaleznosci w mysleniu i nie zgadzaniu sie na pewne dzialania. SLD pomoze, PO nie kiwnie palcem, PIS sie dogadza. Gosc nie ma dlugiej kariery przed soba. Ale o ile przezyje i sie nie zlamie, to ja najbardziej jestem za nim.
Nie jestem czlonkiem PO, znajomym DK, czlonkiem SLD. Staram sie byc obiektywny.
W sumie to szkoda goscia, po co wchodzil w to bagno. Ale coz, jego decyzja, albo wygra albo go wykoncza. Stawiam na wykoncza.

4 3
ID:31854

doprzodu

Kolo lolo bienio obił i mnie sie o uchy. Nie miał roboty, to jej pewnie szukał. Może miał składać papiery do skomunizowanego Urzędzie Miasta? Nie wiem czy się zna na tym co będzie robił, jeśli tak to co mu można zarzucić? że będzie robił coś odpowiedzialnie? jeśli nie to takie samo to draństwo jak w Urzędzie Miasta, tylko że tamte wycisza się maksymalnie, choć i tak wszyscy o tym wiedzą. Wystarczy pochodzić na rozmowy kwalifikacyjne. Oczywiście można założyć, że dostał się na lewo, co należy wówczas potępić, ale jeśli przyłoży się do pracy tak, jak na radach miasta to tylko cieszyć się, że wreszcie w marszałkowskim ktoś będzie rzetelnie pracował.
@zibi dobrze powiedziałeś, że po owocach go poznamy.
@stacha na to chyba za wcześnie.
@kobra zazdrość cię zżera. Wyglądasz na zabiedzonego platformersa. Może przenieś się do SLD, tam takich przecież nagradzają.
@Wloclawek-nopartia przesadzasz i to grubo. Ciężko się nie wyróżnić na tle tak słabych platformersów, choć SLD regularnie dokopuje. Wiernym należy być przede wszystkim sobie i swoim ideałom. Jeśli ktoś chce go wykończyć, to nie można go nazywać per kolega, czy koleżanka. Co prawda również mu kibicuję, to jednak o ile na polityce może i się zna, to niestety NIE SŁUCHA dobrych rad od innych, którzy lepiej po prostu życie znają.

5 3
ID:31856

Ad vocem

Bardzo dobry wybor. Gratuluje sumiennego rzetelnego i wytrwalego pracownika

2 1
ID:31946

Samanta

Nie przesadzajcie z tą delegaturą. To w zasadzie takie komiczne,nikomu nie potrzebne biuro i trudno tam znaleźć jakieś zadanie, które można spieprzyć. Chłopak da sobie radę. Poza tym przeceniacie Go, że taki kompetentny. W Jego wykrzykiwaniach nie ma konkretów, wyraźnie widać, że ma słabą wiedzę (jest młody, trzeba czasu, żeby ją zdobyć) i szuka tylko tematów, żeby zaistnieć politycznie.

1 3
ID:31949

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA