Mam pytanie. Chcę zabrać żonę z córeczką do Mariny w...

Mam pytanie. Chcę zabrać żonę z córeczką do Mariny w Zarzeczewie, czy są tam jakieś atrakcje? Czy wogóle można tak sobie tam jechać i coś zobaczyć? Czy jest tam jakaś restauracja? Strona internetowa Mariny raczej nie zachęca do odwiedzin. A może znacie jakieś inne ciekawsze miejsca w okolicach Włocławka bo moje kobiety strasznie się tu nudzą. (ile można chodzić do galerii, czy do kina?)

11 komentarzy

Zibi

Wyjedź w końcu na wakacje a nie żone będziesz namawiał na jakieś denne wycieczki. Kup wyjazd na Karaiby czy do Thailandii to się przestaniecie nudzić.

7 9
ID:31883

Moni@

Jak zwykle głupie komentarze (@zibi). Szczerze mówiąc we Włocławku mało atrakcji jest, ale jeśli macie auto to polecałabym zwłaszcza pod kątem córci przejechać się do Kłóbki. Możesz jechać kawałek dalej, do Biskupina, potem z Biskupina do małej Wenecji, tam jest Muzeum Koleji Wąskotorowej. Można odbyć przejażdżkę takimi wagonikami. Naprawdę fajnie można spędzić czas. Jeśli nudzi Cię nasze Multikino to wybierz się do Płocka do Kina 5D. Filmy są ciekawe, z efektami 5D ( wiatr, woda, zapachy). Jak już Płock to Zoo, miły dzień rodzinny wśród fauny i flory. Poza tym Toruń!!! Poza tym masz internet to szukaj!!! Jest w okolicy tyle ciekawych miejsc, że naprawdę jest co robić. Pozdrawiam!

9 5
ID:31886

zbuntowany_kaloryfer

Weź Je na rybki. Moje już się przyzwyczaiły do regularnych wypadów wędkarskich. A mam cichą nadzieję, że może i polubiły;))

5 2
ID:31887

dzonny_killer

wszystko zależy od upodobań twoich i pań oraz od zasobności portfela... a cała reszta to "betka"... :p

7 2
ID:31889

piotrunio_p

W marinie można spędzić bardzo miło czas. Jest możliwość popływania kajaczkiem, albo czymś większym. Natomiast osobiście nie byłem zbyt usatysfakcjonowany "restauracją", po jedzeniu której miałem niezłą rewolucję gastryczną (choć nie mam dowodów, że to wina rybki).

Poza tym dorzucę też parę swoich propozycji (kolejność przypadkowa):
- zaopatrz się w małego grill'ka i wybierzcie się na obiadek w teren. Osobiście polecam wiaty na Łubie (wjazd od strony trasy na Brześć), albo rewelacyjny widok z "murów" na Zawiślu. Jest tak wymurowane palenisko, ławeczki i ta panorama....Dojazd od Obrońców Wisły.
- park linowy przy P2. Za nieduże pieniądze można aktywnie spędzić kilka miłych chwil.
I na koniec coś co wymaga nieco więcej przygotowań i zaangażowania, a mianowicie spływ kajakowy po Zgłowiączce (to naprawdę czysta i urokliwa rzeka, a brudy zaczynają się dopiero w mieście). Może być jeden dzień, mogą być dwa. Rewelacja.

4 0
ID:31892

Ila

zero atrakcji !!!!

3 1
ID:31893

Zibi

Co wy proponujecie zwykłym galernikom i fanom CinemaCity.... Kłubka, kajaki, rybki, wy chyba nie wiecie w jakich czasach żyjecie i czego ludziom trzeba.... Zamkneli Bravo i teraz 80% miasta nie wie gdzie masię podziać........

2 1
ID:31904

dzonny_killer

oj zibi, zibi... nie mierz innych swoją miarą... :p
aha i nie ma czegoś takiego jak "kłubka"... oj krisssem "zalatywuje" :p

1 2
ID:31908

Solejukowa

Można pojechać do Ciechocinka na spacer, odwiedzić ruiny zamku w Raciążku, nie wiem czy prom w Nieszawie w tym roku działa ? To też zawsze była ciekawostka móc przeprawić się taki promem przez Wisłę.

1 1
ID:31924

dzonny_killer

jak już się przeprawisz w Nieszawie, to po drugiej stronie w Bobrownikach masz również ruiny i to całkiem sympatyczne :p

0 0
ID:31928

ad vocem

O jaaaa ale atrakcje. Wypas!

0 0
ID:31932

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA