Serdecznie gratuluję stanu głównej drogi przebiegającej...

Serdecznie gratuluję stanu głównej drogi przebiegającej przez Wasze miasto. Naprawdę jest co podziwiać!!!!!! Warto by było na rogatkach miasta rozdawać kupony na darmową naprawę zawieszenia i bonus w postaci 1000 złotych dla wszystkich chętnych chcących przejechać przez miasto.
Pozdrawiam równie serdecznie jak Wasza droga!!!

23 komentarze

OLO

jak ci nie pasuje to sobie trase zmień

6 4
ID:31967

$

Remontujemy naszą trasę (14km)za wlasne samorządowe pieniądze. Serdecznie zapraszamy ponownie za kilkanaście miesięcy będzie cacy. Pozdrawiamy Chojnice i Bory Tucholskie.;)

4 3
ID:31971

diabełek

jak ci się nie podoba to nie musisz tu zaglądać

7 4
ID:31973

dzonny_killer

hehe... widzę, że kilku już prawda boli... :p

1 8
ID:31975

Tomek.L

ON taki z trasy jak ja z księżyca - precz z internetowymi trolami.

4 2
ID:31978

obserwator

Ale do kogo ty masz pretensje chłopie nie rób z tego portalu śmietnika, lepiej napisz jakieś zażalenie do prezydenta albo urzędu miejskiego tegoż miasta. Każdy wie jaki jest stan dróg we włocławku więc nie musisz tak złośliwie do tego podchodzić, najlepiej kup sobie samolot wtedy nie będziesz miał powodów do narzekań ;)

4 1
ID:31979

Daniel

Stan dróg podobny do tego z Włocławka, niestety jest w wielu miastach (po za miastami lepiej nie będę wspominał), tutaj przynajmniej coś zaczęto robić, moze i szybkość prac nie jest taka jak byśmy chcieli. Warto jednak pamiętać, ze pod drogą znajduje się wiele starych instalacji które należy teraz wsymienić i wydaje mi się, że trzeba to zrobić dobrze, żeby za jakiś czas nie trzeba było poprawiać. W Płocku też jakiś czas temu miasto było strasznie rozkopane, teraz część dróg jest już zrobiona i możne rpzejemnie pojeździć,

2 1
ID:31995

dzonny_killer

różnica polega na tym, że w innych miastach po pierwsze nie dopuszczono do tak wielkiej dewastacji dróg jak we Włocławku, po drugie łatanie dziur odbywało się szybko, sprawnie i co najważniejsze skutecznie, a nie jak we Włocławku, po trzecie nie paraliżowano komunikacyjnie całego miasta etc.

ponadto niestety w wielu miastach

2 4
ID:31999

dzonny_killer

... ponadto niestety w wielu miastach jest po prostu lepsza infrastruktura i zarządzanie nią... nawet w małych miejscowościach czy wsiach... :p

2 4
ID:32016

kortyzol

Eeee dzony teraz to pojechałeś ale tylko za rogatki ,bo chyba w innych miastach to bywałeś ale kiedyś. Hahaha

3 1
ID:32022

szuja

Co ja słyszę dzonny ,furmankę sprzedałeś?

2 2
ID:32024

dzonny_killer

nie szujo... konia kupiłem... :p

1 2
ID:32027

obserwator

dzonny_killer jak czytam twoje posty to się zastanawiam czy ty masz w ogóle mózg...

1 1
ID:32041

szuja

A tak właśnie wygląda w 3-y godziny po opadach deszczu świeżo wyremontowana ul. Kapitulna. Po środku kałuży w podwyższonym asfalcie znajduje się studzienka deszczowa.
[IMG]http://i54.tinypic.com/2rfygcz.jpg[/IMG]

1 0
ID:32051

szuja

@Dzony
to ty konia nie miałeś? Hahaha

1 0
ID:32081

dzonny_killer

a co to ja? dżokej?

0 0
ID:32086

szuja

Dzonny przecież wyżej piszesz ,że kupiłeś,to jak?

1 0
ID:32093

dzonny_killer

zdążyłem już sprzedać... giełdy spadają, więc zdążyłem jeszcze zarobić... akcja - reakcja... :p

0 1
ID:32099

szuja

A co z tym drugim,używasz czasem?

0 0
ID:32103

dzonny_killer

to już jest niesmaczne... ;p

0 0
ID:32105

szuja

Tym razem zgadzam sie z tobą!

2 0
ID:32118

dzonny_killer

to jest tym bardziej niesmaczne... :p

0 0
ID:32129

obserwator

szuja widzę że sobie sam plusy dajesz hehe

0 1
ID:32150

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA