Pani Domicela krytykowała Pałuckiego, jej kandydat Pan...

Pani Domicela krytykowała Pałuckiego, jej kandydat Pan Kazimierczak razem z nią i marszałkiem województwa z PO poparli Zbonia a teraz Kopaczewska jakieś bajki opowiada, że zmiany w mieście to zasługa wszystkich, a w domyśle najmniejsza Pałuckiego. To jakieś żarty i brednie!!! Pani posłanka sama palcem nie tknęła a teraz najchętniej powiedziałaby, że sama wszystko zrobiła we Włocławku.

10 komentarzy

dzonny_killer

nic nie robienie we Włocławku to wielki plus!!! przynajmniej w odróżnieniu od Pałuckiego nic nie popsuła... :p

7 12
ID:32181

antydzialkowiec

Tak -krytykowała ,,po uprzednim uzgodnieniu z tym panem treści tej krytyki ,by za bardzo nie skrytykować i w razie potrzeby być do dyspozycji . Stolek z lewa ,stołek z prawa , byle stołek ...

7 9
ID:32184

Mirosława

Świetnie myślisz dzonny.killer, idź lepiej w ślady D.Kopaczewskiej z tym nic nie robieniem - tak będzie najlepiej dla tego portalu i dla wszystkich go czytających. I wtedy nie tylko Pałucki ci podziękuje!

8 3
ID:32196

dzonny_killer

cieszę się, że pałucki czyta opinie mieszkańców miasta... gdyby jeszcze brał je pod uwagę i w miarę możliwości choć próbował je spełniać, to nie byłoby na co narzekać!!! w końcu on ma pracować dla Włocławian, a obecnie jemu się wydaje, że to Włocławianie będą robić na niego... :p

"nicnierobienie" było sarkazmem, którego oczywiście mirosławo nie potrafiłaś odczytać.

3 8
ID:32197

obserwator

Domicelka nie chce oddać swoje portfelka ;)

2 0
ID:32203

Mirosława

Za to ty dzonny.. potrafiłeś zupełnie bez powodu ze zdania "I wtedy nie tylko Pałucki ci podziękuje!" wywodzić bezpodstawnie, że Pałucki czyta wpisy na tym portalu. Może i czyta, ja nie wiem, ale z mojego ww zdania to nie wynikało!

3 1
ID:32204

dzonny_killer

już raz Ci mirosławo zasugerowałem przymrużenie oka na niektóre wypowiedzi i czytanie między wierszami... za bardzo śmiertelnie poważnie podchodzisz do życia i wytykania błędów czerwonemu preziowi... :p on naprawdę nie jest wart, aby tak się spinać... :p

2 5
ID:32205

szuja

Powiem prawdę ,że też nie lubię Pałuckiego ale ty Dzonny to już przesadzasz .Może jesteś ogrodnikiem prawnikiem .

2 4
ID:32206

Latarka

Pani Kopaczewska juz powinna isc na zasluzona emeryture. Tyle sie napracowala w zyciu ze juz czas. Na codzien ciagle narzeka, chora i boli ja glowa a przed wyborami to gotowosc na 300% normy-jak Pstrowski. Wszyscy pamietamy dokad zaprowadzila swoja partie PO w ostatnich wyborach. W "nagrode" za to ludzie powinni jej "dac kosza". Ciagle nie miala czasu bo walczyla o SWOJA pozycje w wojewodztwie. Wyniki widzimy. To sie nie skonczy dopuki pewni ludzie nie poodchodza.

4 0
ID:32235

antydziałkowiec

Ostatnio słyszałem takie określenie o tej działaczce -,,ukryta lewica sceny politycznej Włocławka '' -coś w tym jest .

4 0
ID:32241

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA