prawda to że przemka pepe wyrzucili z tvkujawy? szkoda...

prawda to że przemka pepe wyrzucili z tvkujawy? szkoda gościa, dobry był

15 komentarzy

prawda, prawda

To był najlepszy reporter jakiego miała ta stacja w swojej historii

Pepe sobie na pewno poradzi, ale z tvk coraz gorzej - zostali tam sami amatorzy oraz kilku weselników.

Poza Pepem tvk zwolniła jeszcze kilku pracowników, którzy pracowali tam od wielu, wielu lat.

14 3
ID:32256

Zibi

A co to kogo obchodzi że ktoś w prywatnej firmie stracił robotę a inny dostał. Zaraz napiszecie że to wina Pierwszego albo Melexa albo jakiejś inne gwiazdy w garsonce po starszej siostrze...

15 4
ID:32259

dzonny_killer

akurat jego komentarze meczów nie najlepsze tak jak z wywiadami... szkoda kolesia, bo był na poziomie całych kujaw :p
ciekawe co przeskrobał? czyżby odchył prawicowo-nacjonalistyczny? :p

3 12
ID:32266

prawda, prawda

jego komentarze to żenada?
a słyszałeś może komentarz DŚ???
gość się sepleni, fafluni i wali bezsens za bezsensem

a ja go będe bronił, bo tam nigdy nikt lepszy nie pracował i tyle

12 2
ID:32272

dzonny_killer

znam Pepa, choć dawno już z nim nie miałem kontaktu... prywatnie to spoko koleś, ale na antenie... sorki, ale nie błyszczał... :p

3 6
ID:32284

Zakręcony

Zgodzę się Pepe dobry piłkarz

2 5
ID:32286

dzonny_killer

ale chyba nie ten z reala? :p

1 7
ID:32289

spiewak

pepe błagam wróć. koledzy z karaoke

2 7
ID:32292

barnaba

ten pepe jak go nazywacie (domyślam się, że niektórzy znają go osobiście) pracował różnie. Widać było kiedy jest do tematu przygotowany, a kiedy podchodzi do niego "z biegu". Mówię tu o komentowaniu meczy czy wywiadach. Albo zwyczajnie czasami sobie temat olewał, albo nie miał kiedy się do nie przygotować. Ta druga hipoteza jest dla mnie bardziej wiarygodna, bo koleś był tak zwanym "człowiekiem orkiestrą". Tu komentował mecz, za chwilę prowadził wiadomości sportowe, a później program muzyczny. Moi znajomi nazwali go kiedyś Krzysztofem Ibiszem włocławskich mediów. W ten sposób gościu rozmieniał się na drobne i siłą rzeczy nie mógł być we wszystkim dobry. Mogę się tylko domyślać dlaczego tak robił. Gdyby nie taka częstotliwość pojawiania się na ekranie to pewnie zarabiałby mniej niż pani na kasie w REALU, choć myślę, że i tak zarabiał niewiele więcej.

9 0
ID:32312

bam

poczekajmy do pazdziernika, sie zacznie dopiero...
:D

5 0
ID:32345

nikt

a co ma piernik do wiatraka ? (czytaj: pepego ;-) )

0 0
ID:32346

Lila

Okręt tonie (czyt.TVK)

3 0
ID:32392

murderinc

Nie bedzie tak zle, gdyz prawda jest niepodwazalna iz g.... na wierch zawsze wyplynie (czytaj: TeFałKał)

1 1
ID:32397

Palikot

Wszystkie spolki miasta dostaly wytyczne aby ladowac kase dla Tv Kujawy. Widocznie dla pepeja i tak zabraklo

2 0
ID:32475

dzonny_killer

czyżby chcieli pozbyć się jedynej konkurencji, która im prawdą w oczy sypie??? :p

a jak wiemy komuszków prawda boli najbardziej... :p dlatego nigdy jej nie używają :p hahaha

1 0
ID:32524

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA