Miłościwie nam panujący Prezydent za pośrednictwem swego...

Miłościwie nam panujący Prezydent za pośrednictwem swego Naczelnika Wydziału Gospodarki Nieruchomościami raczył podnieść opłatę roczną z tytułu użytkowania wieczystego od nieruchomości tylko o 800%. Dlaczego tak mało, nie wiadomo. SLD to jest to co wykończy i tak już obciążony mały i średni biznes we Włocławku. No ale jak się ma taką pensje i kolesiom daje nie mniejsze ,to skądś trzeba brać na to pieniądze.Prawda towarzyszu Pałucki ?

8 komentarzy

te

Podziwiam Włocławian, że wytrzymują tak wielkie poniżenie i bardzo współczuję. . Myślę, że Włocławek może będzie jednak tylko gminą a nie nawet powiatem - przy takich mądrych rządach

6 1
ID:32627

andrzej5419

przecież same sukcesy jakby łaskę robili że coś robią a kasę gdzieś trzeba znaleźć jest tyle do rozdania wśród swoich oni nawet się tego nie wstydzą czas wyjść im na przeciw

5 0
ID:32629

Lewicowiec

Włocławek pod takimi rządami nie rozwija się. Owszem,są nowe ulice i centra handlowe,bo każdy by to robił gdy są pieniądze z Unii ale gdzie są nowe zakłady,przedsiębiorstwa,nowe miejsca pracy? Inkubator?-porażka totalna! Nikt o nim nawet nie wspomina....Mam nadzieję,że włocławianie pokażą podczas najbliższych wyborów swoje zdanie na ten temat.

3 1
ID:32631

dzonny_killer

no to ja wspomnę... miało być głośno, z fanfarami i przytuptem... i było... zamin inkubator powstał... :p hahaha

później było głośno, bo superfuchę dostał spadochroniarz... i co dalej? kibicowskie "jajco", czyli nic... cisza i oby jak najdłużej, bo choć wielu wstydzić się za to powinno, to comiesięczna dola wszystkich "zaczerwienionych" niezwykle cieszy... :p

2 2
ID:32632

Olaf

Najpierw zadłużają miasto biorąc kredyty na niewydarzone inwestycje ,a teraz obciążają nas podatkami.
Mam nadzieje ,że w najbliższych wyborach parlamentarnych zostaną odpowiednio
docenieni za swoje "zasługi" i żaden pseudoczerwony nie załapie się do Sejmu czy Senatu.

3 1
ID:32636

obserwator

Precz z Pałuckim !!!

3 3
ID:32637

dzonny_killer

niech żyje!!!!... @obserwator :)

2 2
ID:32644

slepy snajper

teraz beda 4 lata narzekania a w wyborach znowu wybierzecie czerwoną zaraze i nastepne 4 lata narzekania...

1 1
ID:32674

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA