,,Żydowski'' chwyt banków to plany....wejścia od kuchi do...

,,Żydowski'' chwyt banków to plany....wejścia od kuchi do szkół i zawłaszczenie dawnych SKO (Szkolnych Kas Oszczędności)łącznie z OPODATKOWANIEM (już opodatkowanych) gromadzonych tam oszczędności naszych dzieci -jawne złodziejstwo i całkowity brak szcunku dla idei samego oszczędzania. Przy czym jak wynika ze szkoleń marketingowych pseudobankowców ,o podatkach ,,na razie ''ma się nie wspominać'' - by młodzież nie zwęszyła oszustwa . Trudno oprzeć się opinii emigrantów ,że Polska to kraj osób w białych kołnieżykach !

5 komentarzy

oczytany

anty....zgadzam się z tobą. To niegodziwe. Niedość że lichwiarskie procenty, to próbują położyć łapy na oszczędnościach dzieci. Skandal!!

1 1
ID:32717

antydziałkowicz

Sorry- ale ja napisalem ,że polska to kraj,, złodziei w białych kołnieżykach'' - w kontekscie zamachu banków na Sszkolne Kasy Oszczędnościowe.

0 0
ID:32741

zbuntowany_kaloryfer

SKO to pikuś. Pisałem niedawno o tym, że powstaje w Sejmie projekt pozwalający wszystkim służbom prześwietlać nasze konta!!! To jest dopiero rozbój w biały dzień. Czy to ten rząd, czy poprzedni, czy kolejny - osobiście czuję się prześladowany, ograniczany. A poza tym... Morda mi się śmieje od ucha do ucha - bo co innego pozostało..? Życie jest za krótkie, za kruche i zbyt ulotne aby biadolić i zamartwiać się;)))) Krótko mówiąc: "uszy do góry i do przodu";)

1 0
ID:32766

antydziałkowiec

Czy jesteś może kibicem ...Krzynówka ? On też ,,zawsze do przodu '' .

1 1
ID:32783

dzonny_killer

Kaloryferku... mam nadzieję, że nie wyglądasz jak uśmiechnięty Krzynówek... :p

0 1
ID:32789

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA