Pani Prezes SM Zazamcze.Jestem ciekawy kiedy wreście Pan...

Pani Prezes SM Zazamcze.Jestem ciekawy kiedy wreście Pan gospodarz domu przy ul.Pogodnej 1 rzetelnie weźmie sie do pracy i posprząta korytarze piwniczne oraz uzupełni brakujące żarówki bo panują egipskie ciemności?Ponadto pragnę dodać,że w drodze przed w/w blokiem nadal jest dość głęboka dziura z której wystają pręty.Może trzeba zgłosić to do Straży Miejskiej to wtedy bedzię zrobione wszystko jak należy.

5 komentarzy

zxxc

Wszystko fajnie ale co oznacza "wreście" ? Bo mnie chyba nie tego języka uczyli od małego..

5 1
ID:32974

dzonny_killer

jak lokatorzy sami podpieprzają sobie żarówki, to później reszta cierpi i chodzi w ciemnościach... :p

3 1
ID:32975

Henio

Jakby wszyscy lokatorzy dbali o czystość i porządek to nie byłoby problemu. Przecież nikt z ulicy nie wchodzi i wam nie brudzi i nie kradnie żarówek. Więc te pretensje raczej proszę kierować do siebie i sąsiadów. Ja też mieszkam w bloku na Zazamczu i nie narzekam, bo mam czystych sąsiadów. Może warto by się zastanowić nad zmianą miejsca zamieszkania.

2 0
ID:32980

szuja

A do SM też wysłałeś maila z ta skargą.

2 0
ID:32987

włocławianin

A co, może będą brać pieniądze w spółdzielni za darmo.Jak się nie podoba to inni bezrobotni chętnie wskoczą i będą pracować.

2 0
ID:33019

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA