spot wyborczy SLD mówi o darmowych przedszkolach dla...

spot wyborczy SLD mówi o darmowych przedszkolach dla wszystkich to jak na to upatruje się pan OD ROZDAWANIA JABŁEK

14 komentarzy

koci kasztan

aaa...le z ciebie ynteligent. Naucz się rozróżniać przedszkola prywatne od publicznych

2 2
ID:33344

dzonny_killer

spoty sld są żenujące i śmieszne... mało tego, są pełne obietnic !!! dlaczego? tylko niektórzy uwierzą, że oni będą w stanie to wszystko zrealizować... :p

4 4
ID:33348

obserwator

@dzonny_killer: Spoty każdej partii są żenujące i śmieszne ;)

2 0
ID:33353

szuja

dzonny_killer
Są takie jak PO.

3 0
ID:33356

dzonny_killer

owszem, wszystkie spoty są do bani, ale ja tak lubię komuszkom wytykać... :p

2 1
ID:33357

szuja

Dzonny napisał :...wszystkie spoty są do bani, ale ja tak lubię komuszkom wytykać... Hahaha

1 0
ID:33359

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny, moje imię Nuslultan, właściwie to nawet mogę się przedstawić. Nunsultan Baj Azamat Gudrijev. Jak na kujawiaka miło brzmiące imię.

1 0
ID:33361

spolecznik

Zamiast komuś wytykać popatrz na siebie i sprawdz definicje komucha

1 1
ID:33362

dzonny_killer

@społecznik... a po co mi definicja... wystarczy, że popatrzę na pałuckiego, wendrlicha, czy łuczaka... zresztą ten ostatni podczas ostatniej debaty wcale się z tym nie krył... :p

Kaloryferku... zaczynam się Ciebie bać... podobnie jak pisiorów... :p hahaha

1 1
ID:33363

antydziałkowiec

Co by nie pisać to Włocławek dzięki ,,mądrej'' polityce samorzadowców ma droższe przedszkola i żłobki niż ....tak ,niż Warszawa -gdzie tu sens i logika ? Gdzie tu madrość takich jak pan QQ...?

1 0
ID:33381

dzonny_killer

jak to gdzie? przecież żona QQ, a więc i on sam mają prywatne przedszkole... reszta jest prosta jak biznes... :p

1 0
ID:33390

sportowiec

@zbuntowany: Tymiński wraca!

0 0
ID:33397

Krasy

Ludzie jakie wy bzdury gadacie.... Czy wy sobie zdajecie sprawę ile kosztują przedszkola w Wawie??? I co ma do tego prywatne przedszkole kukuckiej? Słuchaj ie dalej zbonia i jego bredni.... Ja zagłosuje na QQ. I nie narzekaj ie tak na samorząd bo tyle co teraz to nigdy w tym mieście sie nie robiło. I chwała za to paluckiemu i całej reszcie. Mam gdzieś czy oni są czerwoni. Ważne ze widzę efekty

0 1
ID:33482

dzonny_killer

@krasy... hahaha... nawet o mało się nie nabrałem... a już przez chwilkę myślałem, że ty tak na poważnie... możesz śmiało jechać na kabareton... :p

0 0
ID:33486

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA