Czy ktoś z Was miał szczęscie nabyć za prawdziwe...

Czy ktoś z Was miał szczęscie nabyć za prawdziwe pieniądze imitacje obuwia ,,Adidas'' w sklepie ,,firmowym'' we Wzorcowni ? Bo mnie się ,,udało'' ,tyle ,ze po pół roku podszewka odzieliła sie od reszty obuwia ,które zreszta zaczęło przeciekać....ale współnicy z Bygdoszczy(własciciele tego ,,sklepu'') nie widzą problemu(zlozyłem reklamację na piśmie) - podobno ,,zbyt intensywnie chodziłem w tych butach '' .Czy ktoś ma podobne doświadczenia z tym ,,firmowym sklepem obuwniczym''? Rozważam pozew sądowy , może zrobimy to razem ?

6 komentarzy

negocjator...

to samo miałem z butami w sklepie 3 razy powtórzona 3 litera alfabetu ! stwierdzili "uszkodzenie mechaniczne " ... to buty są do chodzenia czy do czego ? w piłkę w nich nie grałem po deszczu nie chodziłem a się rozpadły ! podziękowałem tej firmie i poinformowałem rodzinę i znajomych by omijali te sklepy szerokim łukiem ! reklamacja butów to fikcja ! ! !

2 2
ID:33956

zbuntowany_kaloryfer

Na większości butów sportowych sprzedawanych w Polsce jest napisane wyraźnie: "Made in China, Made in Indonesia..." i kilka innych państw, w których niewolnicy pracują za dolara na dzień. Kupując tego typu buty miej świadomość, że będą dobre na spacer, albo przejażdżkę rowerową po parku - w innym wypadku będą "przeciakać" i zawodzić. Dwugodzinny bieg po lesie w butach made in Indonesia pozbawi Cię złudzeń;)))

5 2
ID:33958

dzonny_killer

mam pytanie: a gdzie jest Pytanie - ona miała wieczne problemy ze sklepami z butami... prawda antydziałkowcu? :p

3 4
ID:33965

szklarz

Coś słabe sklepy wybieracie ja od kilku lat zaopatrzam się w obuwie w "Vabbi" koło zielonego rynku, 2 razy zmuszony byłem oddać buty na gwarancję i za każdym razem zwracali mi pieniądze. A we wzorcowni wiadomo duży sklep duży .....

2 0
ID:33972

We Wzorcowni

To musza zarobic na czynsz i nie moga tak beztrosko uwzgledniac reklamacji.

2 1
ID:33977

antydziałkowiec

A co ma czynsz do przestrzegania ustawy konsumenckiej i szacunku dla klienta ? .Panowie współnicy z Bydgoszczy(wlasciciele Adidas &....we Wzorcowni) po prostu traktują klientów jak naiwnych jeleni -dostarczycieli łatwej gotówki .Tylko od nas -klientów zależy czy damy się tak jawnie oszukiwać czy nie !!!!! A jak widać z wypowiedzi na forum ,są też uczciwi handlowcy szanujacy klientów i u tych trzeba kupować , a naciągaczy omijać szerokim łukiem !!!! Czy odezwa sie jeszcze inni nabici przez ,,wspólników '' w butelkę ?

1 1
ID:33984

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA