Krzysztof Grządziel ma pieniądze, ma też ochotę je...

Krzysztof Grządziel ma pieniądze, ma też ochotę je zainwestować.Robi to w Wieńcu Zdroju. Miedzy innymi dlatego, że zrobić cośkolwiek we Włocławku bez bagażu typu przypadkowo okazyjna sprzedaż domu, przy obecnej czapce magistrackiej nie jest możliwe dla ludzi o normalnym poziomie inteligencji, sumienia i nerwów. A że podatki od nieruchomości trafią do Brześcia? Lepiej tam niż miałyby być zmarnowane przez Andrzeja i S-kę.

16 komentarzy

Zibi

Co Ciebie obchodzą cudze interesy. Kupił tam bo tam jest zdrój. We Włocławku na 3-go maja nie ma wody mineralnej i leczniczniczego błotka. Zastanów się co piszesz. Proponuję mieć także pretensje do tych inwestorów którzy kupują nieruchomości w Krynicy Zdrój, Kołobrzegu czy Sopocie.

11 8
ID:33959

dzonny_killer

@zibi... ty naprawdę "pachniesz" socjalistyczną nomenklaturą... klapeczki wąskie na oczach i poza jedynym i słusznym torem partyjnym nic do ciebie nie dociera...

idąc twoim niezbyt lotnym tokiem myślenia zadam ci podobne pytanie: co ciebie obchodzą cudze wpisy na forach... Sportowiec napisał, bo udziela się na tym forum więc skrobnąl tutaj (pomimo pojawiającej się cenzury). Proponuję ci, abyś miał pretensje do tych, którzy piszą na forach np. onetu, interii, wp, gazety etc. :p hahaha

6 12
ID:33964

Gabi

A ja mam pytanie?. Skąd Krzysztof Grządziel ma pieniądze. Gdybym ja miał pieniądze to inwestował bym we Włocławku.

4 10
ID:33967

antydziałkowiec

Dzonny -czy to przypadek ,że najlepsze interesy po 89 roku ,,wychodzom ''tym z byłej socjalistycznej nomenklatury ? Czy tego nie widzisz ,czy udajesz ,,Greka'' ?.Na Onet jest taka stronka ,gdzie widnieją nazwiska byłych ,,sekrytorzy'' ,którym w kapitaliźmie ,,sie udało'' .Ciekawe ,że jest tam kilka nazwisk z ...Włocławka -zaskoczony jesteś ?

7 6
ID:33969

Alfa

Przestancie z tym Grzadzielem. Facet bije kase na miescie i tyle.

2 3
ID:33976

dzonny_killer

antydziałkowcu... nie jestem zaskoczony i wiem to doskonale... zresztą jak wieść gminna niesie zgoda na "przewrót" '89 była uwarunkowana utrzymanie złobu... :p co jak widzimy m.in. we Włocławku znakomicie im się udaje... mało tego Włocławianie zdecydowanie jeszcze im w tym pomagają oddając na komuszków swoje drogocenne głosy... :p

4 4
ID:33978

szuja

Jedni w kasynie przegrywają majątki a inni zdobywają fortuny.Dobra passa nie trwa wiecznie .

2 3
ID:33980

antydziałkowiec

Dzonny -widocznie nie wszyscy rozumieją co stało się w Magdalence , a propaganda dyskretnie pomija to ,,najwazniejsze dla Polaków konklawe z lewą nogą w roli głównej'' .Może dlatego wypisuja takie bzdury o ,,dobrych czerwonych'' kapitalistach uczciwie robiących fortuny ?

3 2
ID:33986

lemur

antydziałkowcu, jednym wychodzą interesy, a tym co wychodzom nie, bo muszą się doksztalcić. Trzeba było nie spać na styropianach, nygusy, tylko się uczyć.

1 1
ID:33987

mistrzcietejriposty

Niechce oceniac P.Grzadziela przez przynaleznosc partyjna ale wole jako czlowieka - przynajmniej widac ze cos robi. Prownujac go do Prezydenta Hegemona mozna stwierdzic ze czerowniutki z magistratu pierdzi w stolek i nic wiecej. Grzadzielowi nie mozna odmowic jednego - uratowal uzdrowisko w Wiencu ktore mimo przynoszac zyski na sile doprowadzalo sie do bankrutctwa gdyz ... juz ktos ostrzyl sobie zeby na to uzdrowisko .... (i nie byl to P.Grzadziel) ...ale sie pojawil i sprzatnal sprzed nosa ... i dobrze bo znow jakis zachdni kapitalista z pejsikami wykupilby kolejna nieruchomosc.

3 1
ID:33995

sportowiec

@antydzialkowiec. Grządziel zrobil pieniadze na fabryce zakrętek, którą wybudował OD PODSTAW. To nie był interes a'la Kulczyk, czy prywatyzacja Delekty, gdzie za grosze kupiono państwowa fabrykę. I choć czerwone bardziej mnie pewnie drażni jak Ciebie, to nie neguję faktów. A że teraz wziął sie za rozbudowę Wieńca to bardzo dobrze. Ja żałuje tylko, że z pewnych powodów we włocławskim magistracie nie robi tego w naszym mieście. I taki był sens mojego pierwszego wpisu.

2 1
ID:33998

Soldier

Grządziel chociaż robi coś dobrego dla zwykłych ludzi

2 2
ID:34001

*Ktoś*

Jeśli mogę wtrącić słówko.....To kto w naszym kraju uczciwie dorobił się czegokolwiek poza garbem na plecach i innych chorobach zawodowych.Tak nawiasem pisząc dziwi mnie dlaczego pewien ''byznesmen'' z Brześcia nie podjął się zakupu obiektów w Wieńcu.Czyżby zakup działeczek rozsianych po całej Polsce aż tak wypłukał go z kasy?I ten i tamten siebie warci jeden dorobił się na zatrudnianiu emerytów,stażystów, rencistów z tym z naszego miasta było podobnie.Szkoda tylko tych co zdrowie stracili pracując u takich na śmieciowych umowach.Oni trzepali kasę a niektórzy ludzie teraz chcąc nawet pracować w innym miejscu (o ile coś znajdą w naszej mieścinie) -nie mogą, bo zdrowie im nie pozwala.I to jest właśnie ta uczciwość widziana w krzywym zwieciadle.

ps;Niektórym zawsze mało i nigdy dość!!!

1 1
ID:34009

antydziałkowiec

Sportowcu -tak z ręka na sercu -wierzysz w to co piszesz ? Bo Magdalenka została oceniona przez mądrzejszych niz ja i ta ocena jest jednoznacznnie negatywna , więc kto się myli historycy analizujacy dokumenty ,czy propaganda prasowa robiąca na zlecenie Polakom zamieszanie w umysłach ?

1 1
ID:34042

szuja

@sportowiec
Od podstaw to wybudowali D...... z J....... Reszty nie będę pisał bo chcę jeszcze pożyć trochę.Hahaha

1 1
ID:34061

PRABDA

Co robi Grzadziel?

0 0
ID:34066

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA