Na organizację kabaretów wraz z honorariami wydanych...

Na organizację kabaretów wraz z honorariami wydanych zostało X pieniędzy. Czy pałucki pokrył to z własnych środków? wątpię! Bilety były ponoć DARMOWE! Ponoć? Owszem... po pierwsze "rozdawane" był w godzinach pracy zwykłych ludzi, co spowodowało, że trafiły głównie do ludzi związanych z urzędem miasta, który to urząd je rozprowadzał oraz być może do osób bezrobotnych, którzy mają czasu aż nadto... po drugie tuż przed kabaretonem bilety były SPRZEDAWANE np. po 15 zł!!! kogoś to dziwi? po trzecie zapewne koszty organizacji poniosło miasto, a więc tym samym wszyscy mieszkańcy... szczególni ci, którym nie dane było zdobyć biletu... Jest to tym bardziej przykre, że choć 3.500 biletów rozeszło sę błyskawicznie, to w hali nie było nawet tysiąca!!! a i do końca wytrwało mniej niż połowa z tych co przyszli!!! dlaczego? bo to jest brak szacunku dla drugiego człowieka i dla pieniądza!!!

Chciałbym jako mieszkaniec, z którego podatków została zorganizowana ta impreza dowiedzieć się ile ona miasto kosztowała i dlaczego te pieniądze zostały tak zmarnotrawione i kto za to odpowiada oraz kiedy zostaną wyciągnięte wobec niego konsekwencje!!!

12 komentarzy

szuja

Powiem ci prawdę . G***no się dowiesz. Ktoś zarobił niezłą kasę. Ciekawe dlaczego jasnowidze i prorocy tym się nie zajmują. Ale przecież za marne 15tys zł do ręki nie będą się paprać w kale.Co innego jak małolat ukradnie batonika.Hahaha

1 2
ID:34023

mistrzcietejriposty

@dk - nigdy sie nie dowiemy - hegemon osloni swoich przyd.....ow.... spokojna glowa.
Nie oszukujmy sie - jako mieskzancy mamy grzecznie wybierac tych ktorzy pozniej beda nam usta zamykac.

2 1
ID:34025

szuja

0 1
ID:34027

Zibi

Dzony idź na ryby albo grzyby.

3 2
ID:34033

dzonny_killer

a co zibi? boli??? czuły punkcik? hahaha :p

1 3
ID:34035

Rajmund

a kto to organizował? Agencja G..., związana z bardzo obiektywnym radiem G..

0 2
ID:34044

Zibi

Dzonny ośmieszasz się. Ja też nie lubię tych kabaretów, wolę starego Dudka, Pod Egidą czy Elitę ;-)

1 2
ID:34050

zbuntowany_kaloryfer

@Dzonny, wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Ale mimo to ciekawi mnie czemu tak bardzo nienawidzisz (o ile nienawidzisz rzecz jasna) miłościwie nam panującego prezydenta Pałuckiego? Oczywiście pomijając formację lsd.

2 0
ID:34052

szuja

A ja wiem!

1 2
ID:34060

poirytowany

@szuja: Odstaw te narkotyki !

0 1
ID:34079

dzonny_killer

@zibi... ja lubię te kabarety, a przynajmniej niektóre ich kawałki... lubisz Egidę??? przecież oni robili dokładnie to samo, co ja... szydzili z czerwonych!!! :p tak samo jak ja mieli problemy z cenzurą... :p

@kaloryferku... nie da się rozdzielić postkomuny od sld ... możemy pogadać przy piwie, choć to dość oczywiste...

zadam Ci Szanowny Kaloryferku przewrotne pytanie: czy lubisz złodziei? oszustów? przekręciarzy? lubisz i szanujesz wujcia stalina i jego ideologicznych potomków?co robisz z wszami, gnidami, karaluchami i innym robactwem? głaszczesz, pieścisz czy tępisz? :p

0 0
ID:34087

dzonny_killer

czyżby Kaloryferku za trudne pytanie? :p

0 0
ID:34191

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA