Czy ktoś się orientuje, gdzie znów przeniesiono mlekomat...

Czy ktoś się orientuje, gdzie znów przeniesiono mlekomat na Zazamczu. Najpierw stał przy Carefurze, potem obok przy piekarni, ale teraz go tam nie ma. Dziękuję za informacje.

12 komentarzy

antydziałkowiec

To lotne brygady pana prezesa KSM walczą z konkurencją ....

1 3
ID:34698

he he

Pierwsze słyszę o mlekomacie. Pierwsza myś jaka mi przyszła to: "Do czego to doszło!" ale po chwili się uśmiechnołem i rozmarzyłem. Przecież u mnie przed blokiem mógł by być chlebomat albo bułkomat i od rana ze śmieciami schodząc po bułeczki bym wyskoczył. : ) Pozdrawiam

4 0
ID:34726

wlasciciel

witam mlekomat z zazamcza został przeniesiony na ulicę kaliską

1 2
ID:34761

Zibi

Mleko jest nie zdrowe, szczególnie to od krowy. Proponuję jogurciki i inne kefirki.

0 3
ID:34763

normal

niestetry znalazły się elemety wiekomiejskie które sie postarały o to aby to urządzenie zostało zniszczone.Niestety do takich"zdobyczy"techniki trzeba dorosnąć i nauczyć sie z nich korzystać ale cóż niektórym mieszczuszkom mlekomat pomylił sie z jakimś urządzeniem z siłowni.Ale CW rządzi

1 0
ID:34767

szuja

Picie mleka przez mena w późnym wieku (po 30) powoduje rośnięcie rogów. Picie piwa potęguje ich przyrost .Ogólnie nazywa się to krawatem a naukowo zwisem męskim.

0 0
ID:34774

gość

Zibi akurat tylko z takiego mleka zrobisz naturalny jogurt lub kefir bo taki kupiony w sklepie też ma tablice mendelejewa w sobie a niby naturalny .Dzięki wiadomością z internetu dziś nic nie jest zdrowe a mleko pije sie juz od wieków.

2 0
ID:34783

Pniesiek

Mlekomat ( inny niż ten z Zazamcza ) stoi na ulicy Wiejskiej 18 ( na przeciwko kościoła ).
Zapraszamy ! :)

3 0
ID:35140

gosc

jezeli zalezy komus na smietanie polecam ten na kaliskiej przetestowalem obydwa i duzo wiecej smietany jest z tego na kaliskiej

0 3
ID:35146

gosc

raz kupiłem na Kaliskiej i więcej się nie odważę, mleko się nie zsiadło i higieną to ten automat nie grzeszy.

3 0
ID:35169

mariola12

na ulicy Zbiegniewskiej koło cukierni stoi mlekomat, często kupuję tu mleczko i stawiam na zsiadłe polecam wszystkim super !

6 0
ID:35250

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA