Na wczorajszym otwarciu Focus Parku zjechała się cała...

Na wczorajszym otwarciu Focus Parku zjechała się cała gmina CLI , CWL , CRA , CAL i wszystkie inne WL-widły i Wl-brony ... sama śmietanka towarzyska ... ludzie żenujące jest stanie w kolejce przed sklepem jak za komuny po to by sobie pooglądać co tam jest ! skoro w tych samych cenach wszystko było w 2 sklepie koło hotelu młyn ... śmiać mi się chce jak widzę jak stało tyle osób i pcha się do drzwi jak by coś za darmo dawali , depcząc wszystko co się przewróci na glebę ...

15 komentarzy

ojtam

Słoma maksymalna. :)

14 2
ID:34739

antydziałkowiec

Przyzwyczajeń komunistycznych tak łatwo wykorzenić się nie da ! A zwłaszcza usankcjonowanych prawem komunistycznym ,,kumitetów...kolejkowych '' -kołtuństwo wychodzi co roku n.p . przy handlu przed Świętem Zmarłych w postaci listy kolejkowej u tej pani rozkrzyczanej koło hali sportowej ....a wystarczy zrobić losowanie ...i po ,,zeszycie ...

7 3
ID:34740

Sebastian Kowalski

Również mnie to śmieszy, ale z tymi rej. bym się nie zgodził. Najwięcej jest osób starszych z Włocławka. Ja osobiście wybiorę się aż minie podniecenie ludzi.

10 1
ID:34744

CW

Masz racje, ale niestety nie ublizajac ludziom z gmin nie wytlumaczysz im tego. Swoj swiat swoj cyrk. Rzucili sie jak pies na kielbase. A tak jak mowisz nic nie bylo za darmo, a przeceny widzialem lepsze w innych ulotkach. I tak na marginesie jest znak ze skrzyzowania sa ROWNORZEDNE, to tylko CW przestrzegal bo reszta tego plebsu chyba ma prawko za cwiartke swiniaka. Przykre ale prawdziwe.Pozdrawiam

5 3
ID:34746

ELA

NAPEWNO STALI CI CO NIE ZAZNALI SMAKU KOMUNY -OJ WTEDY SIE DZIAŁO!!!na dzień dzisiejszy jest tago rarytasu wszędzie tylko kasy brak!

9 2
ID:34747

enadia

Paranoja po co dawali gazetki jeśli sztuk np kuchenek z gazetki było tylko 3 sztuki śmiać mi się chciało na cały włocławek po hu.... wstawiali to w gazetki żeby zrobić sztuczny tłum ?

4 1
ID:34749

technodrom

i jeszcze zespół disco polo powinien grać przed sklepem.jak dla mnie ograniczeni umysłowo ludzie stojący w tej kolejce

6 2
ID:34756

szuja

A kaloryferka z dzonnym nie było ?

2 3
ID:34769

CWL

a ja myśle że najwięcej jednak było zacofańców z włocławka, a co do negocjatora widziałem go wczoraj jak podjechał wozem w konia pod ten sklep.

6 4
ID:34772

lulu

ale imponujący obrót robi swoje. to frajda móc kupić coś okazyjnie i nie odbierajmy ludziom radości

2 1
ID:34776

sportowiec

A Szuja to miał nawet swój wypłowiały i lekko przyrdzewiały hełm na główkę założył! I jak zasadził jednemu z drugim z byka, to od razu na początek kolejki z dmuchanymi lalkami wskoczył. Tylko czemu kupił aż dwie? Lubi trójkąciki?

2 4
ID:34800

dzonny_killer

Szujo... a co? rozglądałeś się za nami? hahaha... mnie taki "spęd bydła" nie kręci... :p

2 2
ID:34803

zbuntowany_kaloryfer

Sportowiec, facet zrobił "zapasy na zimę" ;)))

4 1
ID:34810

szuja

@sportowiec
Ja nie jestem tak wysportowany. Hahaha

2 2
ID:34819

rocky_balboa

Może podwawelską rzucili ;)
Dzisiaj rolnika nie uświadczysz, mieszkają w polu, a nie wiedzą jak świniak wygląda (kura, kaczka... do wyboru).
Farmerów ci u nas na sztuki - i dla nich szacuneczek :)

Swoją drogą... ten nowy blaszak ma swoje miejsca parkingowe? Zapewne można zapomnieć o szybkiej rotacji miejsc parkingowych przy Realu?

0 0
ID:34839

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA