Dziennikarze (klęczniki) postanowili zniszczyć kolejną...

Dziennikarze (klęczniki) postanowili zniszczyć kolejną osobę, wyrugować ją z życia publicznego. Czy znajdą się osoby chętne poprzeć i bronić go przed czwartą władzą?. Nasze miasto nie jest chyba ostoją zła. Pomóżmy w tym!!. http://popieramkotlinskiego.pl/

19 komentarzy

Włocławianin

Ja nie jestem chętny.

13 3
ID:34798

dzonny_killer

koleś podejrzany o współpracę z esbecją jako TW Janusz!!!

"Dnia 24.04.1989 zarejestrowany w Sekcji "C" Wydziału Zabezpieczenia Operacyjnego WUSW Włocławek przez Wydz. IV WUSW Włocławek pod numerem 8969 w kategorii kandydat na TW. W dniu 27.04.1989 pozyskany i 28.04.1989 przerejestrowany na TW pseud. "Janusz" do Sprawy Obiektowej krypt. "Uczelnia"".

dodatkowo współpracował z zabójcą księdza Popiełuszki!!!

sorry memory, ale nie poprę kogoś takiego! :p

7 2
ID:34806

kiler

Konfidentów nam nie potrzeba

9 2
ID:34807

zbuntowany_kaloryfer

Ja również nie jestem chętny, a wręcz przeciwnie - chętnie pomogę w "wyrugowaniu z życia publicznego" inkryminowanego Kotlińskiego.
Tak poza tym osoba "oczytany" fajnych ma idoli. To właściwie wyjaśnia wiele Jego dziwacznych wypowiedzi, a także (najczęściej) agresywne i napastliwe zachowanie;))

10 4
ID:34809

Oczytany

Widać przemawia przez Ciebie Meringowe miłosierdzie. A Fe. Www.popieramkotlinskiego.pl

2 9
ID:34811

Adam

Boze by sie wzieli za wojta w Fabiankach i jego przybocznych ?

3 5
ID:34815

Zibi

Niech się sam broni. Jak ma racje to wygra

5 1
ID:34816

wieśniak

On się już sam dawno wyrugował. Po prostu ginie od broni którą tak chętnie się posługiwał!

7 1
ID:34817

szeroki

A co to jest klęcznik?
Naczy się wiem że to jest "Klęcznik sprzęt lub rodzaj mebla służący do klęczenia lub siedzenia z równoczesnym oparciem kolan o podnóżek" cytat z wiki ale co ma do dziennikarzy?
No i na koniec dodam że nasze miasto nie jest ostoją zła na pewno bo "za granicą jest diabeł" : )

2 1
ID:34818

Stacha

Popieram!. popieramkotlinskiego.pl/(...)
W tamtych latach każdy mógł być TW- .

3 12
ID:34822

Oczytany

Zbuntowany, niech twój bóg i Mering Ci zapłaci .

1 11
ID:34824

dzonny_killer

@Stacha... w tamtych czasach każdy mógł być również np. mordercą jak taki P...... i co? też będziesz takich popierać??? w każdych czasach każdy może zostać zdrajcą, judaszem etc. ale każdy ma wolną wolę i nie każdy się na to zgadzał... to bardzo kiepski argument @Stacha!!! :p

6 4
ID:34827

zbuntowany_kaloryfer

Najwyraźniej jednym może wystarczyć pomoc Boga, natomiast w przypadku drugich niezbędna jest - być może - konsultacja psychiatryczna;))))))))))

6 1
ID:34829

Oczytany

dzonny_ widać żeś młodzian i g.. wiesz o tamtych czasach. Zamordowany niejaki pan Popiełuszko powinien zajmować się duszpasterstwem i nauczaniem o kościele, a nie wpie.... się w sprawy państwa. Tak to już jest. Trzeba umieć oddzielić służbę bogu i służbę mamonie. A kto nie potrafi...ten kiep. Pewnie naopowiadała ci babcia bajek na dobranoc..o Judaszu...Www.popierampalikota.pl

1 8
ID:34834

szuja

To w takim razie ja popieram Biskupa Meringa. Hahaha

4 1
ID:34836

dzonny_killer

@oczytany... masz ciekawe podejście do tematu... zamiast potępić mordercę Popiełuszki (kimkolwiek ten Popiełuszko nie był), to ty atakujesz samego Popiełuszkę... nieźle, naprawdę nieźle!!! :p

zatem teraz zupełnie się nie dziwię, że tak popierasz palikota i jego ekipę :p Pewnie wcześniej "sikałes" na widok betonu z sld... :p

6 0
ID:34841

Oczytany

Szuja...a dlaczego Hahahahaha?? Widać bardzo to śmieszne

0 2
ID:34850

zbuntowany_kaloryfer

Odpowiem Ci za @szuję: otóż szuj nie pała sympatia ani do bp Meringa, ani do KK. A wręcz przeciwnie. Jednak w porównaniu do tak zdegenerowanych jak np. K......, bp M...... wydał się szui całkiem do przyjęcia. Zapewne stąd "hahaha". Dobrze kombinuję szuja choć po części?;)))

4 0
ID:34852

szuja

I ten TW i tamten. Lecz jak to w życiu bywa ,jeden musiał podpisać zobowiązanie a drugi nie. Wg mnie biskup mógł się poświęcić dla Boga i jako bardziej wtajemniczony odmówić. Ale on odmówił pacierz i podpisał.Albo na biskupa miano taki bat , że całą wiarę w Boga ma za przeproszeniem w d...e.Skoro wystąpiono w obronie jednego ,czemu by nie i drugiego pozostałych.Hahaha

1 0
ID:34884

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA