Jak wynika z oświadczenia Pana Palikota, Bielecki znowu...

Jak wynika z oświadczenia Pana Palikota, Bielecki znowu wziął.Znowu sepleni potwaź, cio,cio. Typowy solidaruszek.

19 komentarzy

antekbosy

Piłeś nie pisz .

6 5
ID:34851

Włocławianin

Szuja wszyscy w domu zdrowi.?

6 5
ID:34854

Stacha

Nie piłeś -wypij

5 5
ID:34855

sportowiec

Szuja ale Ty masz łeb. Zadzwon do Macierka, przydasz mu się. PS. A mgłę robić umiesz?

6 6
ID:34857

dzonny_killer

hahaha :)

5 3
ID:34860

sportowiec

@Szuja: przepraszam byłem wczorajszy, nie zrozumiałem.

2 9
ID:34861

sportowiec

@Szuja: a może nie przepraszam? A na koniec. Naprawdę najpierw pomyśleć a później mówić (lub pisać) nie jest ani obciachem, ani grzechem.

4 8
ID:34862

oczytany

szuja, a co ma do tego Palikot? Za Bieleckiego sepleni? Włocławianin podzielam uwagę.

5 3
ID:34869

szuja

O Boże ,żyda Bieleckiego szuja za Palikotem obraził i połowę piszących na tym forum .Jak to Oni umieją swojego bronić.Już dawno trzeba się było przyznać do żydowskiego pochodzenia. Wstyd czy co?Hahaha

8 9
ID:34870

Pietrek

@szuja, skąd masz takie dane? Mam na myśli pochodzenie Bieleckiego.
Wypowiedź Palikota, to według mnie raczej budowanie kapitału politycznego, gdyż nie miał żadnych przesłanek, by publicznie pomawiać Bieleckiego o wykorzystanie wiedzy o planach rządu dla własnej korzyści. Od ustalania takich rzeczy są odpowiednie organy państwa takie jak Komisja Nadzoru Finansowego.

3 8
ID:34882

sportowiec

@Szuja: zapytaj Pana Palikota o to gdzie płaci podatki (kraj/raj) oraz okoliczności w jakich nabył Polmos. Pan Palikot należy do ludzi którzy najpierw ........, a potem bardzo pilnują aby ktoś nie poszedł ich drogą. Smutne, naiwne i niegodziwe.

2 2
ID:34888

oliwia1979

Według słownika rzeczownik szuja a synonimy to: ciemny typ, człowiek bez zasad, drań, gnida, hulaka, kanalia, łajdak, łobuz, łotr, nędzna kreatura, nikczemnik, padalec, szubrawiec, typ spod ciemnej gwiazdy

6 1
ID:34890

dzonny_killer

... i niestety prawdziwe :(

3 3
ID:34895

antekbosy

Ha,ha,ha

2 1
ID:34898

antydziałkowiec

Bielecki sepleni ?....w jego mniemaniu ,,jego angielski jest nienaganny''...

0 2
ID:34901

szuja

O przepraszam jestem nie takim znowu wielkim szują jak Bielecki http://aecjusz.salon24.pl/366274,jak-zmanipulowano-kurs-kghm, ale co mi tam.Bielecki swego czasu jak został premierem namawiał nawet do złego a i sporo ma na sumieniu o czym juz było na tym forum. Powiem tylko ,że do pochodzenia przyznał się sam Bielecki tak samo jak Michnik, Borowski czy Geremek ,o innych Żydach nie będę wspominał bo i po co.
Powiem więc raz jeszcze możecie sie spokojnie przyznać, zresztą niektórzy już to uczynili np ryfcia czy inna stasia w oliwce gorącej kąpana

6 6
ID:34904

szuja

@dzonny
Co takie prawdziwe ? a ?

4 5
ID:34917

dzonny_killer

wszystko co ludzie mówią o pałuckim, kuźniewiczu i kukuckim, a portal tego nie puszcza... :p

3 1
ID:34926

antydziałkowiec

Bo to portal ....demokratyczny .....?

1 1
ID:34971

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA