Rozumiejąc trudną sytuację eurobankierów z eurokołchozu ...

Rozumiejąc trudną sytuację eurobankierów z eurokołchozu proponuję podniesienie wieku emerytalnego Polaków i Polek do ...80 lat ,i obowiązkowy zapis majątku dla politykierow z sejmu ....a przed ,,zejściem '' podpisanie pożyczki na pochówek -spłacać będa wnuki ....to fragment listu otwartego do niejakiego Tuska -euroentuzjasty sprzedajacego Polaków w białych rekawiczkach ...

9 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Proponuję wprowadzić karę śmierci za szerzenie teorii spiskowych i sianie defetyzmu;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

4 5
ID:35270

mazurki

@zbuntowany_kaloryfer: w pełni popieram! !na tym forum aktywnych jest kilka osób którym nic się nie podoba i nadal są w traumie powyborczej!

4 6
ID:35275

sportowiec

A ja proponuję wykorzystywanie mózgu. Drogi Antydziałkowcy, spróbuj, z doświadczenia wiem, że to nie boli.

3 5
ID:35277

antydziałkowiec

Sportowcu- zaadresuj to życzenie wszystkim euromatołkom ,którzy tak aktywnie namawiali naiwnych Polaków do głosowania za eurokołchozem .Ja natomiast pozdrawiam wszystkich niezależnie myślących Polaków ,którzy potrafią w świecie agresywnej prpagandy (,,gebelsowsko-urbanowskiej'') zachować niezależne poglądy na rzeczywistość.

8 4
ID:35285

pola

antydziałkowiec popieram w całej rozciągłości.

5 3
ID:35288

zbuntowany_kaloryfer

Jush Ci mówiłem, że pisze się "Goebbels";)) A teraz jeszcze wyszło, że żyję w świecie goebbelsowo-urbanowej propagandy... Właściwie to powinienem zastrzelić rodzinę, a potem siebie. Bo jak tu niby żyć;)

2 1
ID:35331

antydziałkowiec

Zbuntowany -raczej pomyśl gdzie zakopałeś te Marki niemieckie ,bo niedługo mogą ci się przydać ...... Angela juz po cichu przelicza kurs Euro na DM ....

1 2
ID:35337

zbuntowany_kaloryfer

@anty - na chwilę obecną mam w sumie jakieś 2 DM, w drobnych, w klaserze (bo zbieram monety). Ale jak zajdzie konieczność to zorganizuję (ten typ tak ma;))) i ani ja, ani moi bliscy głodni i zmarznięci nie będą. I jeszcze będzie na internet i PB95 hahahaha;)))

1 3
ID:35351

antydziałkowiec

Z dwoma DM Engela cię nie przyjmie ,chyba że ......masz zdrowe organy .... i obyś się nie zdziwił jak Donek ,,zagospodaruje '' Twoje oszczędności tak jak te z funduszy emerytalnych milionów Polaków .

0 0
ID:35389

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA