Perfidna manipulacja euromatołów-Podobno Finowie chcą...

Perfidna manipulacja euromatołów-Podobno Finowie chcą pozostać przy Euro ( to oficjalna wiadomość z ONET) -tymczsem mieszkający tam znajomi od początku akcentują niechęć Finów do tej sztucznej waluty , generującej jak w innych krajach WZROST KOSZTÓW UTRZYMANIA ! Kochani -nie dajmy się ogłupić tym propagandziarzom eurokołchoźnikom bo nas też puszczą z torbami !!!!!!!!!!

10 komentarzy

komandor

czas sprzeciwic sie tym rzadowym ......

3 3
ID:35306

Staryoczytany

Siejesz ferment.

4 5
ID:35307

zbuntowany_kaloryfer

@anty.
Mojej rodzinie jest w Unii całkiem przyzwoicie. Więc mów za siebie.

6 5
ID:35312

zbuntowany_kaloryfer

I jeszcze dodam @anty - w przeciwieństwie do niektórych dbam o moich bliskich. A jak ktoś nie daje rady zadbać to współczuję. Jemu i Im. A żonie mogę powiedzieć - wzięłaś nieudacznika, to masz.

3 7
ID:35313

danonek

chodzi o to zeby wszystkim zylo sie raczej przyzwoicie a nie tylko wybranym i.zeby byla praca dla wszystkich.przeciez nie moze byc np. 100 tys.kierownikow na jednego piekarza itp.mnie tez sie dobrze powodzi ale widze troche wiecej niz tylko moja rodzine.kaloryfer nadajesz sie na polityka interesuje Cie wylacznie Twoje wlasne podworko.

6 2
ID:35314

serek waniliowy

Danonek - to o czym piszesz miało mieć miejsce za komuny. Teraz mamy ponoć demokrację i nie może być tak, że ktoś się opierdziela a chce tego samego, co ma ciężko pracujący. Zatem wypośrodkuj wypowiedź, bo głupio nie piszesz, tylko czasem nierozważnie,

2 2
ID:35323

zbuntowany_kaloryfer

@danonek - nie nadaję się na polityka, bo bezczelnie mówię co myślę. A że interesuje mnie własne podwórko..? Oczywiście, że tak! Dbać o swoje należy! To dziwne?

2 1
ID:35329

ben Jakov

Przestań słuchać "kaczorynek" i radia tatki Rydzyka

1 0
ID:35332

danonek

tylko o to chodzi waniliowy ze nie Ci ktorzy pracuja ciezko w polsce zarabiaja duzo.

1 0
ID:35339

antydziałkowiec

Tym co uważają ,że sieję ferment (strayoczytany) polecam przestudiowanie wyników szczytu UE -Anglia i Skandynawia mają dość oszukańczego euromatolstwa co zostało wyraźnie powiedziane .A to znaczy ,że tam rządy dbają o swoich podatników i ich słuchają , a nie okradają ich tak jak polski rząd -czyba to jest jasne ?

0 0
ID:35472

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA