Wybory w Rosji przebiegly bez zarzutu jezeli chodzi o ich...

Wybory w Rosji przebiegly bez zarzutu jezeli chodzi o ich poprawnosc i praworzadnosc. Tak stwierdzil Miedwiediew. Bardzo sie cieszymy z tego powodu. To podobnie jak we Wloclawku rok temu. Tak stwierdzila rzecznik policji wloclawskiej. W obu przypadkach gratulujemy obiektywizmu i zyczymy spoleczenstwu wszelkiej pomyslnosci.

5 komentarzy

dzonny_killer

BRAWO!!! nic dodać, nic ująć... :p

3 2
ID:35341

Tomek.L

Dzonny - po takich wpisach tracę do Ciebie resztę szacunku. Można być zwolennikiem jakiegoś ugrupowania ale nie można być oszołomem. Dowody, dajcie dowody!

1 2
ID:35347

dzonny_killer

@~Tomek.L: zaskoczyłeś mnie, że miałeś do mnie jakikolwiek szacunek :p Co z tego, że mam dowody? Tak, dobrze słyszałeś!!! Mam dowody. Zgłaszałem policji... i co? tradycyjne kibicowskie jajco... :p

1 2
ID:35349

zbuntowany_kaloryfer

Jako członek społeczeństwa serdecznie dziękuję za życzenia. Święta za pasem więc życzeń nigdy dość;)))

1 1
ID:35350

Zofia

Zaczynaja sie manifestacje w Rosji. Zamiast tlumic te manifestacje, niech Putin zalozy radio Maryja, wtedy ludzie jak w Polsce beda manifestowac swietujac rocznice radia, niech ludziom postawi kilka krzyzy przed gmachem rzadowym i tlumy zamiast manifestowac przeciw niemu przyjda palic swiece i beda modlic sie na kleczkach przed krzyzami. Polska jest wzorem w jaki sposob ujarzmic manifestacje.

0 0
ID:35385

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA