Czy we Włocławku też były aresztowania ,,biznesmenów''...

Czy we Włocławku też były aresztowania ,,biznesmenów'' handlujących komponentami świńskiego żarcia dla ,,kulturystów''? Jak mówią w mediach była to akcja ogólnopolska ,a we Włoclawku też jest parę sklepików sprzedających młodzieży te niszczace organizm pasze .

11 komentarzy

włocławiak

Ta pasza to okropne świństwo !!!

3 0
ID:35426

szuja

Działkowiec a szałwia ?

1 1
ID:35428

antydziałkowiec

Szujo .....A szałwię możesz stosować jako np...afrodyzjak ......bez obawy o inne swoje .....organy jak przy ,,spożywaniu'' anabolików ,ktore dodają ,,lekarze-sprzedawcy'' często bez matury do świńskiego żarcia kupowanego przez nieświadomą młodzież.

2 1
ID:35431

Forumowicz

@~antydziałkowiec: Jeśli mogę zapytać dlaczego twój nick brzmi "antydziałkowiec" czyżbyś miał coś przeciwko działkowiczą i ich działkami?

0 0
ID:35443

antydziałkowiec

Taaaa zwłaszcza tym ,którzy uprawiaja ,,mmarychę'' i sprzedają świnskie żarcie .....

0 2
ID:35463

Forumowicz

@~antydziałkowiec: W takim razie już cię nie polubię ;) Na stos z Antydziałkowcem !

1 0
ID:35483

antydziałkowiec

A polubiłbyś nie mnie tylko moje opinie na ten temat gdyby Twoje dziecko popadło w uzależnienie od tych trucizn ? Czy wtedy też byś był zwolennikiem używek i odżywek ?

0 1
ID:35490

szuja

@antydziałka
Napisz tak raz od serca. Brałeś chociaż raz. Może chociaż alkohol amylowy.

1 0
ID:35493

szuja

@antydziałka

0 0
ID:35494

zxxc

@~antydziałkowiec: A ty ciągle swoje, weź rozróżnij legalnie działające firmy obracającymi substancjami dopuszczonymi do sprzedaży jako "suplementy diety" od karków z ampułkami pełnymi końskich sterydów. Temat o paszy już kiedyś był i chyba doskonale pamiętasz co pisałem ;) Chyba, że pisałaś pod innym nickiem ;)))))))))))))))))

A co do wrzucania konopi do działu "uzależniających trucizn" pozostaje tylko przemilczeć poziom dyskusji i Twojej wiedzy na temat tej roślinki. Alkohol i fajki sieją o wiele większe spustoszenie w organizmie i sprawdzałem to organoleptycznie. Jestem pełen politowania dla ludzi którzy usiłują mi wmówić, że to ZŁOOOOO i że pójdę przez to do PIEKŁAAAA ;)

2 0
ID:35609

gosc-14053

Ten komunikat jest zamieszczony tutaj przy użyciu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 to rewolucyjna aplikacja, która może ominąć niemal każdą ochronę przed botnetami.
Uznawanie przez firmę Captcha Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com i ponad 8,4 milionów innych typów!
Czytasz to - to znaczy, że działa! ;)
Szczegóły na oficjalnej stronie internetowej XEvil.Net, jest bezpłatna wersja demonstracyjna.

0 0
ID:73350

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA