Jest z nami Ada - jest i Oliwia. Kobiety wszechstronne i...

Jest z nami Ada - jest i Oliwia. Kobiety wszechstronne i zorientowane;) Ale być może nie na wszystkim. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo naszych Pań udzielę Im ultrakrótkiej lekcji przetrwania na polu walki;)
1. Przeciętna broń strzelecka składa się z dwóch części: właściwej i niewłaściwej. Niewłaściwa część to ta wymierzona lufą w Waszą głowę. Lepiej unikać niewłaściwej - zaoszczędzicie na makijażu;))
2. Czołg. Jeżeli jesteś sama, a Twoim jedynym uzbrojeniem jest np. mp5 to lepiej zejść mu z drogi. Jeżeli jednak sukinkot jest wyposażony w różne systemy namierzania takie jak termowizja i in. to polecam modlitwę;))
3. Granat. Jeżeli już wyciągniesz zawleczkę to postaraj się go rzucić nieco dalej niż metr od siebie... chyba, że nie chcesz żeby rodzina nawet butów na pamiątkę po Tobie nie dostała;))
4. Wdepnęłaś na minę. Czyli masz przesrane;)) Rodzina nie dostanie na pamiątkę nawet butów i czapki;))))))))))) Oczywiście zależy jeszcze jaka to mina. (Niby zakazane jest stosowanie min przeciwpiechotnych. Ale są stosowane. i NATO o tym wie i ONZ, ale udają, że nie wiedzą. Tak wygodniej dla wszystkich). Ale reasumując - nawet gdy wdepniesz na minę przeciwpiechotną to właściwie nic straconego. Nawet beznoga kobieta znajdzie swego amatora;)))
5. Moździerz. Proste, a jakie cudowne urządzenie. Ale kiedy dostaniesz bezpośrednio pociskiem moździerzowym, to rodzina nie dostanie na pamiątkę ani butów, ani czapki.
I na koniec drogie Panie zagadka:
- Co to jest kałuża..?
Otóż to przeszkoda wodna bez znaczenia taktycznego;)
Zajmijcie się zatem tym co istotne! Zbliżają się Święta, szykujcie pyszne jedzonko i cieszcie się życiem!

13 komentarzy

zacozajajco

kaloryfer zes teraz pojechał wszystim Śnieżynkom.a gdzie parytet..jak równość to równosc .ja okna pomyłem sprzątałem,ale po choinke do lasu to juz kobite wysyłam sanki i siekierka i do boju.a ze sniegu nie ma niech sobie radzi,ji niech nie próbuje dac sie złapac mafii leśniczej

7 3
ID:35641

Oliwia1979

Aż strach się bać

5 2
ID:35642

dzonny_killer

myślę Kaloryferku, że nie zostaniesz zrozumiany... :p

4 5
ID:35647

Stacha

Kobiety nie muszą być tylko przy"garach"- idą święta to może panowie zamienią się miejscami i przygotują jedzonka a panie sobie odpoczną.

4 4
ID:35648

antydziałkowiec

Zbuntowany -,,przeszkoda wodna ....''brakuje tylko,, o wilgotności 100% ''-ten cytat ,,pachnie'' mi wspomnieniem trepiarstwa z LWP - czyżbyś miał z tamtymi ........ ,,inżynierami pola walki '' coś wspólnego ?

3 5
ID:35652

Soldier

Kaloryfer ale ty masz za przeproszeniem nas.rane w bani..

10 6
ID:35653

oczytany

Soldier, zapewne cała gawiedź popriera Ciebie. A co do tego który ma nas.rane w bani, zapewne zna takie narzędzie jak dzida bojowa...Może coś o tym napisze...

4 2
ID:35667

dzonny_killer

@~oczytany: dzida bojowa składa się z.... :p

2 3
ID:35670

zbuntowany_kaloryfer

@@@anty, solider i oczytany - jeden za drugim. Czyli upiorne, twardogłowe trio przystąpiło do ofensywy. Ale nic to;)
Wiecie, jako że dobry ze mnie człowiek to Wam współczuję. Z powodu, że jesteście takimi jakimi jesteście;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

2 5
ID:35687

antydziałkowiec

Przepraszam zbuntowany ,ale z tą ,,przeszkodą'' to trochę przegiołeś ,dobry z ciebie człowiek tylko już więcej nie cytuj tych definicji rodem ze szkół kształcących za PRL ,,inżynierów pola walki '' w ramach hasła ,,nie matura , lecz chęć szczera zrobi z osła oficera '' -bo to wstyd .

1 1
ID:35693

Soldier

@zbuntowany_kaloryfer: Znowu umacniasz swoją pozycje forumowego błazna heh, a współczuć możesz jedynie sobie płytkiego myślenia i braku dobrego smaku ;)

2 1
ID:35711

R

Kaloryfer chyba się zapowietrzyłeś :)

2 1
ID:35712

Samanta

Kaloryferku, racz wyłączać niektóre Damy z tego parainteligentnego towarzystwa a w szczególności te, które przechodziły roczne szkolenia wojskowe na polibudach. Pozdrawiam

0 0
ID:35768

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA