O życiu miasta decyduje sprawna publiczna komunikacja...

O życiu miasta decyduje sprawna publiczna komunikacja miejska.Jak wygląda komunikacja w mieście jeszcze pomad 100 tys.w sobotnie przedpołudnie.Chcę udać się na Południe,ale z przed nosa ucieka mi autobus nr.2,godz.1046 z przystanku Pl.Wolności-Kościuszki.następny godz.1124,a więc za 38min.Trudno,udaję się na przystanek Pl.Wolności-Warszawska,ale tam autobus na Południe linia 13 godz 1126,linia 17 godz,1140.Tak wygląda komunikacja we Włocławku
łącząca centrum miasta z największym osiedlem Południe wraz z Michelinem.Nic dziwnego,że śródmieście jest opustoszałe,że nie idzie handel i nic się dzieje.

4 komentarze

mieszkaniec włocławka

Na MPK nic nie poradzisz. Oni żyją w swoim świecie, w którym pasażer jest zrównywany z błotem. Miejskie przedsiębiorstwo z wiejską obsługą.

8 2
ID:35738

amityr

Fakt ,że jak jestem w centrum miasta ,to już nie patrzę na rozkład jazdy tylko daję na kamasz w kierunku południowym.Myślałem ,że tylko ka mam pecha bo zawsze mam do odjazdu minimum pół godziny.Jedynie jakie takie połączenia z centrum ma Zazamcze.

7 0
ID:35741

włocławianin

coś jest nie tak z tym niezadowolonym z komunikacji że na jego widok autobusy rzucają się do ucieczki

2 6
ID:35746

amityr

@mieszkaniec włocławka
Od razu widać i słychać i czuć skąd kol i jego rodzina pochodzi.

2 2
ID:35747

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA