szukam dobrego dentysty dla dzieci ! wyrozumiałego, takiego...

szukam dobrego dentysty dla dzieci ! wyrozumiałego, takiego co to nie denerwuje się i nie marudzi że dziecko się wyrywa i płacze bo się boi na fotelu dentysty ... proszę o jakieś namiary ... dziękuję

12 komentarzy

mieszkaniec włocławka

To nie jest forum na robienie dentystom reklamy. Masz do dyspozycji wiele stron internetowych zajmujących się opiniami lekarzy.

8 23
ID:35750

amityr

Fakt

2 14
ID:35753

zbuntowany_kaloryfer

Idąc tokiem Waszego rozumowania (mieszkaniec i amityr): jeżeli w wiadomościach padnie nazwa Orlen czy TP (lub jakakolwiek nazwa firmy) to znaczy, że wiadomości robią tym firmom reklamę;)))

11 2
ID:35755

BETI

szacunek do zbuntowanego-kaloryfera swieta racja

6 0
ID:35756

negocjator...

nikomu nie robię reklamy chce namiary na dziecięcego dentystę bo córce lecą zęby i tyle ! a wy szukacie taniej sensacji ! co za ludzie !

6 1
ID:35757

iza

Polecam Panią Lebiedzińską. Od prawie 10 lat prowadzi mojego Syna, ja też korzystam tylko z Jej usług i jest zadowolona. Przyjmuje na Placu Wolności. Dodam ze nie jest to JAWNA REKLAMA a jedynie podzielenie się dobrą opinią jak w prośbie. Pozdrawiam

7 0
ID:35759

dzonny_killer

mieszkaniec i amityr lekko się zapomnieliście... koleś potrzebuje dobrej informacji, pomocy.... tym bardziej że chodzi o zdrowie, a nie jakieś meble czy buty... poza tym to forum mam nadzieję ma m.in. pomagać innym... :p

6 0
ID:35761

negocjator...

dziękuję za słowa zrozumienia :) wesołych świąt

4 0
ID:35783

peja

"co za ludzie ! " nie pomogli, a jeszcze dokopali.

2 1
ID:35788

Lucy

Temat bardzo stary, ale może się jeszcze komuś przyda. Polecam Panią Anne Andrzejewską "an-Dent". Byłam z dzieckiem u wielu dentystów... cały pochód po mieście. Po wizycie u zachwalanej Pani Adamczewskiej z ulicy Reja moje dziecko płakało i prosiło żeby nigdy więcej do niej nie iść... Mnie osobiście też się nie podobało jak ta Pani się zachowała i potraktowała swojego małego pacjenta... No ale nie ważne. Znajomi polecili mi Panią Andrzejewską i to był strzał w 10!!! Potrafi tak zagadać mojego 6 latka, że ten chętnie otwiera dzioba, nie marudzi i daje zrobić sobie wszystko!!! Naprawdę wszystko !! Ostatnio miał wyrywanego mleczaka i nawet nie pisnął. Polecam dla dzieci tą Panią dentystkę :)

1 1
ID:64260

gość-89781

Polecam to forum . Są opinie i można zadawać lekarzom pytania https://ranking.abczdrowie.pl/

0 0
ID:76322

EwkaSz

Ja też polecam https://ranking.abczdrowie.pl/ ale dlatego że całkiem szybko kogos można znelźć, chociaż już raz przez Internet trafiłam na niezbyt dobrego lekarza. Ale jak to mówiła "Stenka" proszę się nie poddawać ;)

0 0
ID:76336

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA