Czy naprawdę uważacie że ten Senat jest nam Polakom...

Czy naprawdę uważacie że ten Senat jest nam Polakom potrzebny ? Bo ja myślę że jest to obciążenie naszego budżetu i przechowalnia starych dziadków .

10 komentarzy

pietreq

wyborco,
ja się na tym nie znam na tyle, by wiedzieć, czy ten Senat jest Polakom potrzebny, czy nie. Być może masz rację, że nie, tylko fajnie byłoby gdybyś przedstawił jakieś argumenty uzasadniające takie twierdzenie.

2 0
ID:36010

antydziałkowiec

Ooooo,czyżby kolejne przebudzenie powyborcze ?

1 5
ID:36013

Arkadiusz

Znacznie większym obciążeniem dla naszego budżetu jest Sejm, więc może tutaj najpierw poszukajmy oszczędności?

0 0
ID:36017

zuzanna

Nie potrzeba argumentów , wystarczy popatrzeć na to skostniałe towarzystwo , ziewają , czytają gazety , dłubią w nosie , drapią się i organizują sobie wycieczki lotnicze po całym świecie na koszt podatnika.

1 2
ID:36025

z

Oszczędności owszem można szukać w sejmie, jak również oderwać kościół od budżetu państwa (zerwać umowę konkordatową ) ale senat należy zlikwidować całkowicie !

1 3
ID:36026

pietreq

@z, a jakie oszczędności uzyskamy przez zerwanie umowy konkordatowej? Nie rozumiem tego.

1 3
ID:36033

Do pietreq

Ty w ogóle mało co rozumiesz . Więc wytęż słuch , otwórz oczy szeroko i dokładnie obserwuj co się dzieje w około .

1 3
ID:36041

pietreq

Do IP: 95.171.98.xxx
Skoro wywnioskowałeś już, że ja mało co rozumiem, to dlaczego Ty, skoro jesteś taki oświecony, nie odpowiedziałeś na tak proste pytanie, które zadałem Ci powyżej?

1 1
ID:36047

amityr

@~pietreq: Ale palisz ,aż ci w oczach poczerniało.

1 3
ID:36067

pietreq

@amityr: Nie palę. Przed Świętami rzuciłem szlugi. Ale jestem ponoć niezły w paleniu dowcipów, np. tutaj: http://www.wloclawek.info.pl/wloclawianie_pisza,comments,7522.html

0 2
ID:36085

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA