W tym oto filmie przedstawiono sylwetki trzech gentlemanów,...

W tym oto filmie przedstawiono sylwetki trzech gentlemanów, którzy z lenistwa uczynili sposób na życie. http://vod.onet.pl/byc-najleniwszym,36393,film.html Całkiem stabilne życie. Osobiście pierwsze miejsce daję Peterowi, którego lenistwo zasługuje na miano arcydzieła!;)
... gdzie są kobiety akceptujące taki styl życia i wspierające go..? Gdzie są takie anioły??
A co Wy - mazurki, ada, oliwia, viki, stacha i inne miłe nasze Panie sądzicie o takim podejściu do życia? Zaakceptowałybyście coś takiego u faceta? A może polubiły..? Eeee, za piękne aby było prawdziwe;)))

6 komentarzy

mazurki

czy to wyróżnienie ma mnie zmusić do zmiany płci?

1 0
ID:36059

amityr

Dzięki kalafior. Tego programu nie miałem.

1 0
ID:36063

zbuntowany_kaloryfer

Sorry @mazurki, bolesna pomyłka;). Ale jakby nie patrzył sam sobie jesteś po części winien; Po pierwsze: kilkakrotnie w Twoich tekstach zauważyłem (o ile dobrze pamiętam) końcówki -am, a po drugie - bez urazy - nick "mazurki" dla wielu może sprawiać wrażenie nicka należącego do kobiety...
Ps. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Operacje zmiany płci są ostatnio "trendy";) Można dzięki nim nawet karierę zrobić - np. w partii Palikota;)))

4 3
ID:36068

Soldier

@zbuntowany_kaloryfer: Moim zdaniem jesteś zbyt negatywnie nastawiony do kobiet z tego forum

0 0
ID:36074

zbuntowany_kaloryfer

@solider
Nie jestem negatywnie nastawiony. Bez przesady. Aczkolwiek czasem za głoszenie różnych "rewelacyjnych" teorii i inne szokujących "wieści", miałbym ochotę taką Adę czy Oliwię zamknąć na 5 godzin w garażu wykręciwszy wcześniej żarówkę. Aby ochłonęła nieco jedna z drugą;)))

4 3
ID:36116

dzonny_killer

@zbuntowany_kaloryfer: gorzej gdyby się okazało, że to jakiś pajacyków, czy inny karminowy wstydzioch ukrywa się pod damskim nickiem, aby rozpoznanym nie zostać... :p a może ma po prostu ciągoty do damskich fatałaszków i lubi w pończoszkach paradować... :p

3 0
ID:36156

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA