POdobno PO pani Kopacz mogło być tylko lepiej dla...

POdobno PO pani Kopacz mogło być tylko lepiej dla pacjentów (?)-życie POkazuje inny obraz- -http://wiadomosci.onet.pl/raporty/nowa-ustawa-refundacyjna/burza-wokol-realizacji-recept-ktore-z-nich-sa-wazn,1,4987443,wiadomosc.html- Jak widać zasada ,,POlaku lecz się sam ,ale kasę oddaj nam ''(POlitykierom) -jest nadal realizowana z uporem .A może się mylę ? PrzyPOmnę jeszcze ,że za sprawą PO lekarze jako ważna i ,,dochodowa'' grupa zawodowa nie ma obowiązku stosowania kas fiskalnych do dziś !!!!!!!! Ale POdobno ,,najważniejszy'' jest pacjent ????? Ktoś w to wierzy ?

11 komentarzy

kangur79

od tego stale klikającego PO to ci się już w głowie POmieszało

7 2
ID:36249

KOBRA

Antydziałkowiec Ty chyba śpisz przy tym kompie bo zabierasz głos na każdy temat, na wszystkim się " znasz ", a jak to się mówi na wszystkim, czyli na niczym. Jesteś przesiąknięty nienawiścią do wszystkiego i wszystkich począwszy od lokalnego samorządu po rząd RP, a Twoich komentarzy nie można w żaden sposób traktować jako konstruktywnej krytyki, lecz zwykłe pieniactwo. Ty napewno bez żadnej wątpliwości ze strony lekarza dostaniesz receptę z literką P. Mimo wszystko życzę Ci zdrowia. Przebywaj więcej na świeżym powietrzu

7 3
ID:36251

sportowiec

Po raz pierwszy w historii IIIRP podjęto próbę walki z mafią lekarsko farmaceutyczną. Jaki to silny przeciwnik to widać słychać i czuć. Mam nadzieję, że rzadowi starczy determinacji i nie ugnie się przed tymi, którzy doją niezasłużoną kasę z dopłat i łapówek od producentów. Oczywiście na pewno znajdzie się grupa osób, która będzie zmianą pokrzywdzona. Czasem nawet bardzo pokrzywdzona. Ale droga do wyprostowania sytuacji wiedzie przez zdefiniowanie tej grupy i właściwa jej pomoc, a nie przekreślanie całej operacji. A lekarze, mój Boże, jacy pokrzywdzeni, że muszą okreslić poziom refundacji, o jacy pokrzywdzeni!!!! A lewe zwolnienia, które są plagą w całej Polsce, a lewe renty, a praca w trzech przychodniach jednocześnie nie boli?

4 2
ID:36252

pietreq

@KOBRA,
POwinno być: Przebywaj więcej na świeżym POwietrzu ;)
@kangur79
Też nie lubię tego "PO" w wyrazach. Spotykam ten styl w komentarzach pod artykułami na różnych portalach informacyjnych. Po tym łatwo rozpoznaje się na forach przeciwników Platformy.

1 0
ID:36256

zbuntowany_kaloryfer

@anty-D, wyluzuj troszkę. Na mój gust Twoja obsesja przybrała niepokojące rozmiary. Żeby się nie okazało, że pewnego dnia pęknie Ci jakieś naczynie pod kopułą i zostaniesz umieszczony w przybytku, w którym owsiankę będziesz jadł plastikową łyżką razem z Jezusem, faraonem Tutenchamonem, Robin Hoodem, Johnem Lennonem, Elvisem, Czyngis-Chanem i Arystotelesem;)))

3 2
ID:36259

antydziałkowiec

podziwiam troskę zbuntowanego i innych o moje zdrowie ,ale nigdy nie wiadomo co komu pisane i kto pierwszy stanie oko w oko z Elvisem i innymi wymienionymi .Tylko że wcześniej możesz mieć kontakt z tym chorym systemem i podwładnymi Arłukowicza lub Kopacz ,którzy zamiast leku dadzą ci numerek w kolejkę ...do specjalisty z terminem 10 miesięcznym - upodlenie czowieka polega m.in na skazaniu go naczekanie -metoda stosowana w hitlerowskich obozach .Teraz chorzy czekają na specjalistów i może będą czekać na leki bo będą zbyt drogie -czy Tobie to odpowiada ?- bo mnie nie i dlatego piszę ....

1 5
ID:36261

Tomek.L

Kobra - a już myślałem, że chłopa krzywdzę :)

0 0
ID:36267

cichyobserwator

kurde - przegapiłem że tutaj też kłamstwa o kasach fiskalnych dla lekarzy wypisujesz.

1 3
ID:36271

antydziałkowiec

Kłamstwa ?- ,,cichy '' idź do pierwszego lepszego lekarza prywatnie i niech ci wystawi rachunek z pieczątkami za poradę bez grymasów ,dąsów i głupich min ,byś legalnie mógł go wliczyć w koszty swojej firmy a jak ci się to uda to zeskanuj go i wklej na forum .....staniesz się bardziej wiarygodny .

0 0
ID:36329

Samanta

anty-D. kaloryferek napisał o spotkaniach trochę niższego stopnia, niż ostateczne.
Tyle tylko, że w najbliższym miejscu w Toruniu też się źle dzieje.

0 0
ID:36337

cichyobserwator

@~antydziałkowiec: znów coś do mnie napisałeś zanim do końca przeczytałeś.Napisałeś ,że z winy PO lekarze kas mieć nie muszą - a to nie prawda.Dlaczego ich nie mają i jak unikają tego obowiązku to właśnie ty wszystkowiedzący miałeś wyjaśnić i to właśnie pisałem przy tym konkretnym wątku tego dotyczącym.I tyle.

0 2
ID:36353

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA