Zawsze byłem przekonany, że PZU jest gorsze niż stado...

Zawsze byłem przekonany, że PZU jest gorsze niż stado wygłodniałych sępów. Zobaczcie ludzie do czego na przykład ta wampirza klika jest zdolna. I jakiej argumentacji używa. Szok:((
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,10913638,Nie_wyplacimy_ubezpieczenia__Przeciez_ludzi e_pomogli.html

5 komentarzy

dzonny_killer

ot kolejny przykład ... na szczęście prawdopodobnie dzięki nagłośnieniu sprawy "złodziejska szajka" kasę będzie musiała dopłacić... :p

3 0
ID:36326

antydziałkowiec

Kidyś w programie pani Jaworowicz na temat oszukiwania klientów tej firmy ,,ubezpieczeniowej''(?) porówno ją do przedwojennego ŻYDOWSKIEGO LICHWIARSTWA - i zrobił to prawnik ,więc chyba jest coś na rzeczy .A przyszłym klientom polecam bezpardonową walke z tymi ........ i ....... -tylko takie postępowanie daje sznse na uzyskanie stosownego odszkodowania .Mam protokoły wyceny szkody na moim samochodzie , wilokrotnie zmieniane po moich odwołaniach(trwało to 2(!)lata -potwierdza to charakter tej firmy !

1 2
ID:36327

pietreq

Nie widzę w zachowaniu ubezpieczyciela nic nadzwyczajnego.
Przecież analogicznie tak samo sprawa przedstawia się z fundacją Owsiaka i Państwem Polskim.
Dla porównania, państwo Turlakiewiczowie z ul. Widzewskiej, to pacjenci polskich szpitali.
Agencja 3PR Consulting, która przeprowadziła wielką zbiórkę na odbudowę domu, to Wielka Orkiestra Świąteczej Pomocy.
Magistrat, to wszystkie samorządy, instytucje, media (utrzymywane przez podatników i płatników abonamentu), które zaangażowane są w różne akcje WOŚP.
Fachowcy, którzy za darmo projektowali i pomagali w budowie, to wszelkie prywatne instytucje, wolontariusze, indywidualni sponsorzy, zaangażowani w pomoc polskim szpitalom.
A kto powinien pomóc polskim szpitalom?
Rząd III RP jest właśnie taką fimą ubezpieczeniową, która sama się zwolniła ze zobowiązań wobec płacących podatki i składki zdrowotne.
Dla mnie ten cały cyrk z Wielką Orkiestrą Świątecznej Przemocy to kpina z Polaków.
Napewno popełniłem sporo błędów używając tego porównania, chociażby z tego powodu, że skala tych dwóch zjawisk jest nieporównywalnie różna.
Pewnie tutaj polecą na mnie gromy, bo przecież WOŚP w naszym kraju osiągneła rangę niemaże religii. Przepraszam urażonych za moje bluźnierstwa.

3 1
ID:36338

antydziałkowiec

Piereq- to znaczy ,że nie jesteś przeciwny oszukańczym praktykom firm ubezpieczeniowych ? Nie jesteś przeciwny oszukańczym praktykom rzadów RP stosowanym wobec Polaków ? Nie przeszkadza ci ,że politykierzy odmawiają Polakom prawa decydowania o swoich pieniądzach gromadzonych na emerytury ? Że konstytucyjne prawo do bezpłatnego leczenia i nauki zostało zmienione przez politykierów w fikcję ?

0 0
ID:36424

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA