Kto przeoczył kometę nad Włocławkiem 01.01.2012 ok...

Kto przeoczył kometę nad Włocławkiem 01.01.2012 ok 19.00?? A może, to nie kometa?

13 komentarzy

witto

ostrego sylwestra miałeś:)

1 1
ID:36354

nieoczytany

a jakie zioło było.....

1 2
ID:36355

pietreq

ja nie widziałem, ale mogło to być UFO.

3 1
ID:36357

zbuntowany_kaloryfer

Mogło być..? To na pewno był poprzedzający inwazję zwiad Obcych! Będą nas przerabiać na biomasę, którą się odżywiają;)))

6 3
ID:36358

pietreq

@zbuntowany_kaloryfer,
UFO (unidentified flying object), to niezidentyfikowany obiekt latający, który nie musi mieć pozaziemskiego pochodzenia, ani też być statkiem jakiejś obcej cywilizacji.

5 1
ID:36359

Zgred

To nie kometa to był superman ;)

1 0
ID:36360

zbuntowany_kaloryfer

@Pietrek, wyjaśniając mi coś tak oczywistego jak znaczenie popularnego skrótowca UFO, w dość prostacki sposób starasz się mnie obrazić. Dowartościowujesz się..? Nie zniżę się do Twojego poziomu i nie będzie akcji odwetowej;)))
A tłumaczenia "oczywistych oczywistości" proponuję oferować gimnazjalistom. I to takim nieszczególnie rozgarniętym.

2 5
ID:36365

pietreq

@zbuntowany_kaloryfer,
przepraszam, nie chciałem Cię obrazić. To nie tak.
Niektóre pojęcia, czy skróty w potocznej mowie tracą swoje właściwe znaczenie. I właśnie UFO powszechnie najczęściej kojarzy się ze statkami obcych istot. Moim celem nie było pouczanie, lecz odwrócenie uwagi od tej typowej dla większości interpretacji tych zjawisk. Kiedyś, gdy byłem nastolatkiem bardzo się tym interesowałem i poznałem różne hipotezy na temat pochodzenia UFO, z których żadna mnie nie przekonała z powodu braku dowodów. Najbardziej przychylam się ku teoriom o ziemskim pochodzeniu tych zjawisk, bo w ufoludki nie wierzę.

4 0
ID:36371

Oczytany

Dziękuję za komentarze. No cóż, okazało się, że nikt owego nie widział. A wypowiedzi jak wypowiedzi ..głupie jak zwykle.

3 1
ID:36375

zbuntowany_kaloryfer

@Pietrek, ok - nic się nie stało!;)

1 1
ID:36381

normal

przeoczenie to, co zostało przeoczone, luka wynikająca z braku uwagi, z niedopatrzenia
@oczytany-narzekasz na jakość komentarzy ale nie rozumiem dlaczego.Wypowiedzieli się ci którzy "przoczyli " to zjawisko.Zwóć sie tych którzy być może coś widzieli to może znajdzie sie ktoś kto zaspokoi twoją ciekawość.A tak na marginsie to pewnie miał być taki heppenig z Twojej strony przy okazji świeta Trzech Krói?

5 0
ID:36382

pietreq

@normal, właśnie. Czyli pytanie było skierowane m.in. do mnie, bo ja przeoczyłem kometę nad Włocławkiem. I właśnie przeoczyłem ją dokładnie dnia 01.01.2012, około godziny 19.00. Nie potrafię też odpowiedzieć na pytanie: "A może, to nie kometa?" gdyż nie posiadam, żadnych danych na temat przeoczonego zjawiska. Stąd moje wcześniejsze domysły, że mogło to być UFO.

0 0
ID:36384

antydziałkowiec

To nie była kometa to ....spadająca gwiazda dobrobytu eurikołchozu zwanego błędnie Unią spada coraz niżej .

2 2
ID:36390

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA