WSZYSTKICH WŁOCŁAWIAN OSTRZEGAM PRZED AKWIZYTORAMI...

WSZYSTKICH WŁOCŁAWIAN OSTRZEGAM PRZED AKWIZYTORAMI ŁÓDZKIEJ FIRMY NA "E", KTÓRZY OFERUJĄ UMOWĘ NA JEDNĄ Z PLATFORM TELEWIZYJNYCH.
NIE WPUSZCZAJCIE ICH DO DOMU I NIE DAJCIE SOBIE ZROBIĆ PRANIA MÓZGU, SPOTKACIE SIĘ PÓŹNIEJ Z ZASTRASZANIEM I BŁĘDNĄ INTERPRETACJĄ PRAWA.
JEŚLI JEST KTOŚ, KTO PODPISAŁ ZAMÓWIENIE NA UMOWĘ (ładnie nazwane) PROSZĘ O WPISY - POSTARAM SIĘ POMÓC.

7 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Na szczęście nigdy nie wpuszczam akwizytorów. Żadnych. Nawet z nimi nie rozmawiam - kiedy orientuję się, że mam do czynienia z akwizytorem wypowiadam tylko dwa słowa: "Żegnam, powodzenia".

14 1
ID:36356

zxxc

@zbuntowany_kaloryfer: Ja za to usiłuję im coś sam sprzedać i nakłaniam do podpisania MOJEJ umowy ;)

7 0
ID:36362

pietreq

juice!

0 2
ID:36367

Oczytany

zbuntowany...żegna się tylko fanatyk

0 4
ID:36376

antyjuice

Witam ciekaw jestem czy juicemani do czekokolwiek dojdą w życiu powiem tak, nie dojdą, a Ty pietreq pewnie nie Wiesz co znaczy słowo juice wg. juicemenów znaczy tyle( join us in celebrating excitement), jest to pranie mózgu i budowanie piramidy MLM - nie polecam.
Polecam natomiast film dokumentalny Henryka Dederki Witajcie w życiu zakazany do emisji w publicznej tv dostępny w internecie.

Także podbijania dzwonków, udanych "zamknięć klientów"/tak to się odbywa 5 punktów obsługi klienta(ofiary), juice...

"nic się nie dzieje dopóki ktoś coś komuś nie sprzeda..." cytat z filmu...

4 0
ID:36380

zbuntowany_kaloryfer

Ostrzeżenie!
Film powoduje odruch wymiotny! Ryzykujesz czyszczenie klawiatury i monitora. Przed obejrzeniem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą!;))

Wniosek: Gdy jakaś partia zaproponuje zalegalizowanie polowań na te stwory w ludzkiej skórze, to ja się pod taką petycją podpiszę. A i udziału w polowaniu nie odmówię od czasu do czasu hahaha!;)))

Warto też przeczytać to:
http://film.org.pl/prace/witajcie_w_zyciu.html

4 0
ID:36385

zbuntowany_kaloryfer

Przepraszam @all za techniczne niedociągnięcia związane z zamieszczeniem filmu - wysłałem 6 linków, czyli 6 części z których film się składa. Najwyraźniej coś "uleciało na łączach". Ale nic to. Naprawdę zainteresowani trafią do pozostałych części.

2 0
ID:36399

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA