Kolejne cuda ,czy manipulacja...

Kolejne cuda ,czy manipulacja ?-http://biznes.onet.pl/polacy-stawiaja-na-wlasny-biznes,18543,4992004,1,prasa-detal- bo w/g innych danych GUS bezrobocie w Polsce rośnie nieustannie w kierunku 20% , a więcej firm idzie do likwidacji niż jest rejestrowanych jako nowe ?

8 komentarzy

ben Jakov

Panie "Antydziałkowiec" - proponuję nie opierać się nie tylko na zbożnych dziełach "naukowych i jedynie prawdziwych" zbliżonych do Pis i pewnego radia z Torunia. A skąd wzięło się Panu to 20 %?

8 2
ID:36450

zbuntowany_kaloryfer

Skłonność do przesadnego dramatyzmu (i w ogóle do przesady), cierpiętniczego etosu i wszechobecnego larum bardzo charakterystyczna dla pIsoskrętnych jest;]]]

8 2
ID:36453

Zygmunt Pawlak

W Polsce mamy bezrobocie 20% a w Włocławku i powiecie około 30%.

1 2
ID:36459

antydziałkowiec

Nie wiedziałem ,że GUS jest ,,zbliżony ''do PiS -Przepraszam , poszukam bardziej wiarygodnych źródeł wiedzy o polskiej biedzie ....a tak na marginesie -te 2 miliony Polaków na emigracji zarobkowej to też dane ,,zbliżone'' do PiS ?

4 4
ID:36463

Swój

znowu ten chłopek z pgru każdy ma onet !!! każdy umie czytać , facet zajmij się działką - wiosna idzie

4 3
ID:36465

antydziałkowiec

Ja ,,swoje'' wiem , a Ty masz jakieś ,,swoje'' poglady ,czy wolisz plagiat ?

3 6
ID:36470

Swój

wole swoje nie lubię jak ktoś kopiuje tak jak ty bo wydaje mi się że wtedy sam nie umiem szukać , a u mnie wręcz przeciwnie !!! więc zajmij się działeczką i nie pisz z onetu bo to wstyd popatrz na innych - zbuntowany kaloryfer pisze po swojemu i jest git może załóż portal z linkami tylko z onetu może ktoś kto nie umie szukać zajrzy tam

1 2
ID:36502

antydziałkowiec

Jak widać prawda (o zakłamanym idolu) w oczy kole , a zwlaszcza fakty publikowane przez ,,niezależną podobno prasę'' - na tym właśnie polega udowodniona przez red Sekielskiego na filmiku umieszczonym na tym forum metoda OGŁUPIANIA WYBORCÓW przez zatrudnianych przez po(na zlecenie Tuska) fachowców od kłamliwej propagandy -polecam ten filmik ,,wielbicielom'' długonosego ...

0 4
ID:36515

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA