Pan Donald T. chce Polaków wysyłać na emeryturę w wieku...

Pan Donald T. chce Polaków wysyłać na emeryturę w wieku 67 lat. Ja mam 56 lat i od trzech lat poszukuję bezskutecznie pracy. Zawsze słyszę taką samą odpowiedź - nie jesteśmy przytułkiem. Myślę, że panu Donaldowi T.chodzi o to aby ZUS poprawił swój budżet, no bo kto doczeka emerytury /67 lat/

6 komentarzy

antydziałkowiec

A co zrobileś dotychczas by uświadomić politykierom, że ten pomysł to przejaw głupoty politycznej i kwestionowanie nabytego przez Ciebie prawa do emerytury w wieku 65 lat ? Krzyża bronić potrafimy a wybić głupie Pomysły łamiące polskie prawo nie ? To siedź i czekaj aż Ci zabiorą mieszkanie ( bo już nad tym pomysłem pracują) i na emeryturze (jak dożyjesz) będziesz mieszkał pod namiotem !!!!!!!

4 3
ID:36518

sportowiec

A ja chcę emerytury od 55 lat. Bo mi się należy! A kasę na nią niech daje antydziałkowiec. Bo ma! A jak nie ma to niech pożyczy. Kononowicz poradzi mu skąd ! I samochód nowy chcę! I mannę - też chcę. I wszystko chcę bo mi źle było całe życie to na emeryturze należy mi się dobrze.

3 5
ID:36519

wp

Panie antydziałkowiec a co pan zrobił w tej sprawie łatwo pisać komentarze i docinać innym a co się samemu ?Mo że pan już ma jakąś emeryturkę i gwiżdże pan w nos . Ja pracuję na razie ale nie wyobrażam sobie bym miała w takich warunkach jakich mam w pracy pracowała do67 lat (ciężka fizyczna praca po 10 -12 godz)

5 0
ID:36520

antydziałkowiec

Ależ -sportowcu - popadasz w skrajności , ale ironia nie przykryje oszukańczych metod jakimi traktują wyborców Twoi ulubieńcy .A wyborca ,który dał się zmanipulować propagandzie i głosował na eurokołchoz nabrał apetytu i praw do obiecywanegoi gwarantowanego na piśmie dobrobytu -chyba ,że to też było kłamstwo politykierów ?

2 5
ID:36521

zbuntowany_kaloryfer

Święta racja @sportowiec! Aczkolwiek wiek emerytalny obniżyłbym do 50 roku życia, tak dla równości. A poza tym przypominam, że ciągle mam wielki żal do włodarzy naszego sympatycznego grodu o to, że uchwalając budżet na 2012 r. nie uwzględnili Astona Martina DB9 dla mnie (przecież należy mi się!). To straszny afront hahaha;))))

2 1
ID:36527

antydziałkowiec

Zbuntowany ,nie papuguj sportowca -stać Cię na więcej .Aston ? To już nie ta epoka ,teraz hybrydy są na topie .Widzisz jak niezdrowo ciągle słuchać propagandy sukcesu ? A ty tylko ,,zielona wyspa '' ,,,raj dla przedsiębiorców'',,,walka z korupcją '' ,,budujemy nowy dom'' ,och przepraszam ten ostatni ,,sukces''to nie ta epoka ,ale ....Tuskokrata też czasami się zagalopuje ...w swoich kłamstwach , więc jestem usprawiedliwiony ...

0 4
ID:36535

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA