Tak więc drodzy solidaruszkowie Zachód potraktował nas...

Tak więc drodzy solidaruszkowie Zachód potraktował nas znowu normalnie, zamykając drzwi przed nosem nawet nie jako obserwatora.Wstyd jak cholera. Włażą im po palcu w dopę i nic.Znowu Jałta.Lech miał jednak rację ,że nie chciał podpisać tego zakamuflowanego traktatu na psiej(po kaszebsku -tusku) skórze pisanego.Hahaha

8 komentarzy

antydziałkowiec

Szujo czyżbyś nie doceniał ,,ogromej i znaczącej(?) '' roli specjalisty od gimbusów(autobusów w ruinie przerobionych na środek komunikacji szkolnej) Pana Jerzego Buzka obecnie(niewielemogącego) przew Parlamentu Eurpejskiego ? Ta ,,wyrocznia '' też cię nie przekonuje do ,,znaczacej roli ''Polski w UE ? Jałta ? Czy to znaczy że ,,obecnienampanujący '' ideolog ponownie Polaków okłamuje ? Uważaj bo na tym forum zwolennicy długonosego mogą cię,,demokratycznie'' wykluczyć.......za niepoprawne myślenie .

4 5
ID:36624

szuja

Mogą mi skoczyć! A wiesz gdzie Oni mogą Szui ,swojacy szuje skoczyć? Kto jak kto ale ty powinieneś wiedzieć.Właśnie leci kabarecik i to już 20 lat.Hahaha

2 3
ID:36625

amityr

Fakt wywalili na pysk za drzwi i nawet kości do obgryzienia na rzucili. Tak bym swojego Gorącego Pieska nie potraktował.Hahaha

1 1
ID:36635

antydziałkowiec

Jak widać kabaret Starszych Panów jest ciągle aktualny .Nie miałbym nic przeciwko temu by zadedykować ta piosenkę ,,naszemu prawdomównemu '' premierowi w ramach przypomnienia programu wyborczego .....

2 3
ID:36642

ozon

jakie to polskie i swojskie to rozdzieranie szat niczym Rejtan! kompleksy macie czy co? slucham tych glupawych biadolen i smiac mi sie chce. uwazacie ze Polska to pepek UE i mocarstwo ktoremu trzeba wszystko dac ?to jakis syndrom maltrtowanego dziecka przez was przemawia!

1 3
ID:36670

amityr

@~ozon:
To nie ja to marzenia p. Tuska.

0 0
ID:36691

antydziałkowiec

Ja bym to nazwał raczej syndromem OKŁAMYWANEGO WYBORCY - A Ty nie odczuwasz takie dyskomfortu ? Lubisz być robiony publicznie w balona ?

0 0
ID:36734

amityr

@~antydziałkowiec:
@ ozon nie nadaje się do robienia balona. Jest za bardzo wybuchowy..

0 0
ID:36747

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA