mam pytanie> Czy ktos z Was lub znajomy korzysta z e...

mam pytanie> Czy ktos z Was lub znajomy korzysta z e papierosa? jakie efekty? i jaki najlepszy? chodzi mi o te z zerowa nikotyna. wydac kase nie sztuka wiec pytam i oczekuje rzetelnej info. Silna wola w rzuceni palenia jest mi niestety obca musze czyms podeprzec.dzieki za pomoc i czekam

8 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Znam osobę, która korzystała deklarując jednocześnie, że to ostatni krok do rzucenia palenia. Wytrzymała ok. 4 miesięcy, po czym pali jeszcze więcej niż przed owym eksperymentem;)
Osobiście nawet nie próbowałem; Nie ma to jak normalny, przyzwoity fajek. Poza tym e-papieros zamiast papierosa jest trochę jak gumowa pani zamiast żywej;)))

6 0
ID:36744

amityr

Nie palę 9 lat. Ale dopiero ostatnio się dowiedziałem ,że nie wolno rzucać palenia tak od razu. Trzeba wprowadzać do organizmu nikotynę. Organizm w trakcie palenia przestał produkować ten związek potrzebny do jego normalnego funkcjonowania. Brak nikotyny powoduje między innymi silne zmiany reumatologiczne.

5 0
ID:36746

ozon

Dzieki! wiem ze nic nie zastapi zywego czytaj naturalnego no ale te faje smierdza teraz jak diabli, koszt koszmarny bo w gore i w gore.milo ze napisales a ja czekam na wiecej. pozdro.

2 0
ID:36748

sprzedawca

E papieros nie pomoże ci rzucić palenia, e papieros działa jako zamiennik dla zwykłego papierosa, na którym można zaoszczędzić zdrowie i pieniądze.

1 0
ID:36774

aida

A właśnie że pomoże, paliłam 10 lat analogi, półtora roku E-kinga ( dla mnie najlepsza marka z tych tańszych) zmniejszając zawartość nikotyny aż do zera, jak się popsuł to go odstawiłam bez bólu, polecam.

0 0
ID:36817

gumowy

zbuntowany_kaloryfer nie paliles jeszcze wiec polecam E kinga inaczej ego lub forum na http://papierosyforum.pl.
Pomoglem Tobie wiec poradz jaki model gumowej pani kupic ty masz doswiadczenie skoro porownujesz.
PS. jak z konserwacja
PS2. sorry za brak pl

0 0
ID:36888

ozon

Jestescie wspaniali i bardzo dziekuje. Pozbieralem z roznych forow info i zdecydowana wiekszosc twierdzi ze pomoglo. Ufam, ze i w mojej rodzinie nastapia zmiany w tej materii Dzieki

0 0
ID:36904

swojak

@~ozon: Możesz teraz napisać pracę naukową . ALE PISZ UŻYWAJĄC POLSKICH LITER.A może ty żyd. Wiesz co po staropolsku znaczy żyd?

0 0
ID:36916

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA