kto z Was byl na filmie "W ciemnosci"?Zgadzam sie z opiniami...

kto z Was byl na filmie "W ciemnosci"?Zgadzam sie z opiniami krytykow ,ze zasluguje na Oskara. Holland pokazala w zupelnie inny sposob relacje Polak_Zyd i nie ma tam tego "lukru".Ludzkie zacowania sa nieprzewidywalne ...dobrze ,ze czlowieczenstwo jednak przewaza.polecam ten film ....

10 komentarzy

antydziałkowiec

A co o tym filmie mówią Palestyńczycy ?

4 3
ID:36828

ozon

a co chcesz przez to powiedziec????Odwagi!!!

2 0
ID:36841

antydziałkowiec

Tylko jestem ciekaw opinii narodowości ,która obecnie doznaje holokaustu z rąk ,,ofiar'' holokaustu ...i tyle .

2 2
ID:36853

zbuntowany_kaloryfer

@anty-D, czyli portalowy rasista nr 1 napisał mniej więcej tak, jak się spodziewałem;)

2 5
ID:36862

zbuntowany_kaloryfer

Aha, tu mają całkiem przyzwoitą jakość:
http://filmy-download.info/2011/12/w-ciemnosci-in-darkness-online/

1 0
ID:36865

antydziałkowiec

Jeśli mnie nazywasz rasistom to jak byś nazwał człowieka ,który zajął twój ogród i regularnmie wjeżdża lufą czołgu do twojego pokoju przekonując cię ,że to dla twojego dobra ? Czy to pacyfista ?

2 2
ID:36871

ozon

Anty? Ty jestes jakis opetany i chyba egzorcysta Ci potrzebny??? Daj namiary chetnie pomoge blizniemu mimo iz do kosciolka nie latam. Stary czy ty we wszystkim widzisz polityke? Ciekawi mnie co z seksem w takim razie........??

1 3
ID:36878

zbuntowany_kaloryfer

No masakra! Wjechać czołgiem do mojego pokoju... zważywszy, że to na piętrze - podziwiam determinację i fantazję tego ryzykanta. Qfa, nawet Go lubię! No jak inaczej?

1 3
ID:36882

antydziałkowiec

Zbuntowany - nie migaj się ,odpowiedz na postawione pytanie . Dla lufy czołgu piętro nie ma znaczenia ,Palestynczycy też mieszkają na piętrach . A to czytałeś http://wiadomosci.onet.pl/swiat/ue-zaniepokojona-izraelska-kolonizacja-terytoriow-,1,5004511,wiadomosc.html to też ci sie podoba ?

2 1
ID:36930

krytyk

ten film jest beznadziejny, bazuje tylko na emocjach widza, mnie on osobiście obrzydzał. Dla mnie to nie było pokazanych żadnych scen z życia które powinny być pokazane a jedynie takie sceny które wzbudzą emocje, np. jak facet urpawja seks na oczach żony i córki z inną a później zostawia rodzinę dla kochanki, albo jak kobieta zabija dziecko. To jest tylko i wyłącznie wzbudzanie emocji a nie pokazanie faktów. Dla mnie lepszy był film o Katyniu też na faktach a nie było seksu ani masturbowania się.

1 0
ID:38399

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA