Mam propozycje dla WAS uzytkownikow forum a takze dla...

Mam propozycje dla WAS uzytkownikow forum a takze dla ADMINISTRATORA. Proponuje taki kompromis: od poniedzialku do srody forum dla niezadowolonych,sfrustrowanych,ponurakow ,pesymistow i ciaglych narzekaczy, a od czwartku do soboty dla optymistow,pogodnych, szukajacych jasnych stron zycia i ogolnie zadowolonych MIMO wszystko z zycia! niedziela? no moze wymiana zdan o przeczytanej ksiazce? Nikt nikomu w "droge" nie wejdzie i narzekacze tryskajacy jasem dadza upust swym frustracjom i nie beda rozdraznieni tym ,ze INNI ciesza sie z zycia. Mysle ,ze to UCZCIWA propozycja.....?

19 komentarzy

wloclawek.info.pl

Niestety Ozonie muszę Cię zasmucić. Forum jest dla wszystkich - i szczęśliwych i sfrustrowanych. Nie mamy zamiaru dzielić społeczeństwa na jakieś frakcje. Propozycja jest nieuczciwa, gdyż proponuje swoistą cenzurę wpisów i szufladkowanie użytkowników.

9 0
ID:36842

bam

"Nie mamy zamiaru dzielić społeczeństwa na jakieś frakcje"
i bardzo dobrze, większość mediów dzieli Polaków (Pisiory -POpaprańcy, katole, żydy itp itd), tu to jest niepotrzebne.

Forum i wpisy na nim zamieszczane są odzwierciedleniem nastrojów społecznych, więc wcale się nie dziwię, że jest dużo sfrustrowanych czy nieszczęśliwych. W dzisiejszych czasach, kiedy cukier kosztuje 4 zeta, litr paliwa 6 zeta, a wypłaty dla tych co pracują na nierobów są żałośnie śmieszne tylko kompletny ignorant (albo debil) będzie się cieszył z obecnej sytacji (i swojej i miasta i kraju).

A nie są jeszcze pracodawcy (wyzyskiwacze, złodzieje i oszuści) oraz politycy i urzędnicy wszelkiej maści. Tym na pewno jest do śmiechu. W końcu ludzie robią na ich dobrobyt za grosze, często nie mając pieniędzy na zapewnienie podstawowych potrzeb. Nie wspominając o książkach, czy kinie. Przestań bredzić o optymizmie, wyłącz telewizor i rozejrzyj się dookoła, po ulicy, popatrz na ludzi. Gdzie ten optymizm? Ano tam, gdzie nasze ciężko zarobione pieniądze, czyli za granicą chłopaku.

Chcesz wymiany zdań o przeczytanej książce? na co czekasz? czemu jeszcze nie zacząłeś wątku? Populistyczne hasła, które rzucasz mają chyba odwrócić uwagę od coraz gorszych nastrojów społecznych. A koń jaki jest, każdy widzi.

10 0
ID:36844

ozon

Ej sory nie pojeliscie aluzji?? Nie zastosowane sa cudzyslowia i stad nieporozumienie. To zart z mojej strony a propos roznych wpisow na moj temat SZANOWNY ADMINISTRATORZE. ani mi w glowie szuflaskowanie!!! Tak duzo jest utyskiwania a intencja moja bylo spowodowanie refleksji u tych ciagle niezadowolonych. Jeszcze raz sory za nieporozumienie.

2 2
ID:36845

wloclawek.info.pl

Rozumiem żart, ale w odpowiedzi na wpis skierowany do mnie, musiałem odpowiedzieć na zadane pytanie :)
Jeżeli ozonie poczułeś się urażony przez któregoś usera (obelga, pomówienie) prosimy o kontakt z redakcją.

2 1
ID:36846

ozon

Nie nie to nic z tych ciezkich spraw. Chodzi mi o to, ze ogolnie my POLACY jestesmy malkontentami jakbysmy sie wstydzili byc zadowolonymi i na forum wlasnie szalenie to widac! Zycie nie glaszcze nikogo ale to nie powod aby tak ziac jadem jeden na drugiego. Tyle emocji zlych w ludziach i probowalem aby WIECEJ DYSTANSU zachowaci ..USMIECHNAC SIE DO BLIZNIEGO. Pozdrawiam Otymista z rozesmiana gebusia.OZON

3 1
ID:36847

ozon

bam! Ja nie zyje na innej planecie i to co sie dzieje w kraju ,ze drogo,ze pracy nie ma itd wiem ale chyba niczego mi nie przybedzie jesli beda ciagle narzekania a tak wogole chodzi o to, ze za tzw komunu ludzie byli bardziej sobie zyczliwi a nie wszyscy i wtedy mieli pelne portfele. Mnie chodzi o to ze ten jad kipiacy wokol jest trucizna, ze kazdy kazdego chce zdeptac,stlamsic o tak na odlew. Wiecrj zyczliwosci do siebie o to mi chodzi czlowieku. Co do watku ksiazka to szkoda angazowac sie bo i tak zbyt duzo tu ignorantow...

3 3
ID:36848

antydziałkowiec

A jaki termin proponujesz dla kłamców ,politykierów, ideologów i krzewicieli poparcia dla obecnienampanującego.....

4 5
ID:36852

mazurki

@~antydziałkowiec: ot i zaPISkał !!!

5 4
ID:36854

ozon

tego jest pod dostatkiem kazdego dnia jeszcze Ci malo! Rzad to przekroj spoleczenstwa wiec jacy ludzie tacy wybrancy. Nikt nie jest doskonaly... Skrajnosci w kazdej opcji politycznej sa przeklenstwem i niczym dobrym i to rozni nas od BOGA bo tylko ON jest jedna wielka dobrocia,prawoscia a nie my ludzie z krwi i kosci...

3 3
ID:36855

zbuntowany_kaloryfer

No niestety @ozon - choć to nieco uciążliwe frustratów i narzekaczy musimy zaakceptować w naszym otoczeniu. Podobnie jak to coś, co minionej nocy z nieba padało. No a poza tym cała sytuacja ma swoje plusy - tutaj narzekacza włączasz i wyłączasz kiedy chcesz. A wyobraź sobie, że mógłbyś mieć takiego w domu 24/24 haha;) Dopiero byłby problem!

5 3
ID:36860

teraja

Kaloryfer nasz na myśli anty.d., czyli teksańska masakra piłą mechaniczną.

6 2
ID:36864

antydziałkowiec

Jeśli Kaloryfer pisząc,, o takim '' ma na myśli Tuska to się zgadzam -24 godziny na dobę KŁAMSTWA tego nikt by nie wytrzymał !!!

4 7
ID:36869

Pogromca urzędników

Czyżby OZON był urzędnikiem państwowym? ;)

2 1
ID:36870

ozon

oj tak kaloryferku cieplutki dobrze to nie w chacie! Polak jak trafi w totka to tez bedzie pial ze przez Tuska wygrana jest mniejsza niz poprzednim razem. Tak juz mamy ale milo spotkac tu ludzi pogodnych i do takich pare osob z forum zaliczam...Niektorzy moze mysla ,ze sa tak piekni i zlosc im nie zaszkodzi? kto wie moga sie rozczarowac...

3 4
ID:36876

zbuntowany_kaloryfer

@ozon. Taka mała sugestia. Jeżeli chcesz tu z nami pozostać - zarejestruj się. To nic nie kosztuje a będziesz rozpoznawalny, ot co;)

4 3
ID:36891

tomek.l

Zasugerowałem się :)

2 0
ID:36895

ozon

nie rozumie zwrotu"jesli chcesz pozostac..."Ja wolny czlek i jestem tam gdzie chce,ot taki mam kaprys.. i wiesz co, moje wrodzone poczucie humoru kaze mi sie glosno rozesmiac z tego..."szantazu" bo tak twoj wpis brzmi, Kumpli nie szukam mam w realu sprawdzonych przyjaciol wiec...?

0 1
ID:36900

ozon

Hej pogromco.... jestem przedetawicielem wolnego zawodu wiec nie napinaj muskulow.. daremny trud. Wesz dalej a nuz trafisz na urzednika... powodzenia zycze

1 3
ID:36901

swojak

@~ozon: Pisz w j. polskim

1 1
ID:36910

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA