Jest zakaz reklamowania piwa, alkoholu ,papierosow ,ze nie...

Jest zakaz reklamowania piwa, alkoholu ,papierosow ,ze nie wspomne o narkotykach tych "mikkich" ale jakos nikt nie zwraca uwagi na reklame roznej masci lekarst, ktore sprytnie nazywa sie suplementami" Odeslanie do ulotki lub farmaceuty to prawny chwyt majacy chronic przed odpowiedzialnoscia producenta! przeciez "suplementy" te zawieraja rozne chemiczne i nie tylko swinstwa a bardzo zle odzialywuja na organizm no chocby slynny paracetamol ...Jakos nikt o zakazie nie mysli a z jednego "skreta" robi sie wielkie halo i grozi wiezieniem? Jakas niekonsekwencja... a moze jestem w bledzie??

6 komentarzy

zxxc

Co tu więcej mówić...

3 0
ID:36944

antydziałkowiec

Co masz na myśli pisząc ,,narkotyki miękkie'' ,czy chodzi ci o te ,za którymi tak ,,wyjęzycza się'' nowy posel partyji Paliłkota o zboczonych zapatrywaniach seksualnych ? Przed sejmem juz mu publika powiedziala ,,birerz ,bierz ,bo na trzeźwo chłop z chłopem nie da rady ''....może on ich słucha ...?

1 6
ID:36948

zxxc

@~antydziałkowiec: najbardziej miekkie to konopie, potem tyton i alkohol, a potem opium i sama chemia...

4 0
ID:36951

antydziałkowiec

W takim razie należy przypomnieć słowa Sp. Pana Kotańskiego SPECJALISTĘ W TEJ DZIEDZINIE ,, miękkie narkotyki to usprawiedliwienie tych ,którzy nie doszli jeszcze do końca '' Bo ci co doszli już wiedzą ,że się okłamywali ...

1 4
ID:36956

Normalny

Antydziałkowiec jak cię czytam to naprawdę ręce opadają od twojej głupoty... tak się składa że marihuanę palę od 7 lat i nigdy, powtarzam NIGDY nie sięgnąłem po inny narkotyk, choć miałem nie raz taką okazję, papierosów tez nie palę.. i co teraz powiesz?? Jesteś śmieszny z tymi swoimi beznadziejnymi wywodami tyle mam ci do powiedzenia :)

2 0
ID:37005

pietreq

@ozon, zgadzam się z Tobą, że substancje chemiczne znajdujące się w aptekach, które nazywamy lekarstwami, suplementami, są nie mniej niebezpieczne dla zdrowia niż papierosy, alkohol, czy trawa. Ta ostatnia (mało kto o tym mówi), jest modyfikowana genetycznie i bywa czasem nasączana różnymi chemicznymi specyfikami. To już nie jest ta sama trawka znana z czasów hipisów.

0 0
ID:37042

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA