Weszłam na strone internetową Zycia Warszawy. I co widzę ?...

Weszłam na strone internetową Zycia Warszawy. I co widzę ? Cale strony z reklamami najrózniejszej broni dostępnej przez internet bez zadnej kontroli. Handlarze bronią maja nasz rząd w kieszeni? Ciarki przechodza. I dziwić sie, że pomimo machania kropidlem na wszystkie strony mamy coraz więcej napadow z bronią. Nowa ekonomia, biznes polski i "WOLNOSC"

7 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Krysiu, przemiła Krysiu... obawiam się, że troszkę mijasz się z realiami. Piszesz o reklamach broni - są oczywiście! I np. ja mogę sobie kupić! Ale ja mam cholerne pozwolenie i mogę nabyć spluwę jaką chcę. No może oprócz RPG hehe albo kilku ton U238. Ale na szczęście nie mam zamysłów terrorystycznych i uranu wykorzystywanego do produkcji plutonu nie mam zamiaru zdobywać.
Pytanie brzmi: kto kilka dziesięcioleci temu ukradł rudę uranową..? I dobrze zrobił!!!

2 5
ID:37021

zbuntowany_kaloryfer

Nadal pytanie brzmi: kto ukradł ok. 200 ton rudy uranowej..?

3 3
ID:37027

antekbosy

Wchodzę na stronę internetową Zycia Warszawy. I co widzę ? Cale strony z reklamami restauracji przez internet bez żadnej kontroli. Handlarze jedzeniem maja nasz rząd w kieszeni? Ciarki przechodzą. I dziwić się, że pomimo machania kropidłem na wszystkie strony mamy coraz więcej najedzonych. Nowa ekonomia, biznes polski i "WOLNOSC"

7 2
ID:37031

szuja

@~antekbosy:
Zapomniałeś dodać o kolejkach przy marketowskich śmietnikach.Będą dłuższe i może nawet na zeszyt. Hahaha

3 0
ID:37039

antydziałkowiec

A czy mozna będzie w nich stać ,,na boso''?

0 3
ID:37046

Soldier

Krysiu ty już lepiej nic nie pisz..

0 0
ID:37052

poliszynell

Kto rąbnął 200 ton uranu? "Spułka" ZOO czyli Lakam&Mossad:) /1968 - Operacja Plumbat/

2 0
ID:37078

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA