Na stronie http://www.wloclawek.so.gov.pl/ można zapoznać...

Na stronie http://www.wloclawek.so.gov.pl/ można zapoznać się z Listem protestacyjnym w sprawie likwidacji Sądów Rejonowych w naszym regionie i Sądu Okręgowego we Włocławku. Włączmy sie do protestu! Politycy do dzieła!

7 komentarzy

Oczytany

Gonzo..A kto oddał za psi czyli kościelny grosz nasze kujawskie, czyli Włocławskie dobra, jak niejaki Skrzy,pek???Ten który miał wszystko w d...ie za przeproszeniem skrzypków? Hańba!!. Ja mam się pod tym podPiSać?...W życiu!!. Chyba by mia łapa uschła. Jestem pewien, że to nie ukaże się...Taki to admina los...:(

1 0
ID:37182

ozon

Podpis zlozyla cala moja rodzina bo faktem jest ,ze to nasze miasto traci na znaczeniu pod kazdym wzgledem To co zrobil ten czy tamten to juz przeszlosc "Oczytany" i nie ma co na zlosc Babci odmrazac sobie uszu! Nie robisz tego dla tej czy innej opcji politycznej tylko dla SIEBIE wiec schowaj zlosc gleboko i pomoz miastu toz do licha mieszkasz tu!!!

0 0
ID:37199

szuja

@~ozon: RODZINA ,RODZINA ALE PISAĆ MOŻESZ PO POLSKU.

0 0
ID:37218

dzonny_killer

osobiście złożę podpis wraz z rodziną i najbliższymi, ale DOPIERO kiedy pojawi się jakakolwiek wiarygodna informacja o likwidacji SO... :p póki co, to śmiać mi się chce z akcji połączonych sił pałucko-zbonikowskich, które straszą "papierkowym orężem", bo jak mniemam ktoś próbuje coś zatuszować, odwrócić uwagę od innego problemu... prawda? :p

Aha, na marginesie... w projekcie nie ma również mowy o LIKWIDACJI jakiegokolwiek sądu rejonowego! albo go Gonzo nie czytałeś, albo zrobiłes to bardzo niedokładnie... mowa jest jedynie o REORGANIZACJI, a to wiele zmienia :p

1 0
ID:37220

szuja

A cały czas jak powiedział minister Filozof, chodzi o zmniejszenie niepotrzebnej ilości etatów.W czym problem.Ja nie widzę.Przywileje miały przecież się skończyć w demokracji.Przecież sami sędziowie w Trybunale- ale-ale-ale głosowali o likwidacji przywilejów . To jak ? Do roboty.

1 0
ID:37226

broda.

A zmartwienie wielki niech likwiduja wiatr hula po korytarzach bardzo dlugo czeka sie na odpis wyroku ,nie odpowiadaja w szybkim terminie na pisma i wnioski.Sitwa Wielka do pracy niech sie wezma.

0 0
ID:47180

dzonny_killer

tjaaaa... niedługo rok minie od straszenia ludzi idiotycznymi petycjami... i co? hahaha nic... sąd we Włocławku jak stał, tak stoi... dlaczego ludzie tak łatwo wierzą kłamcom spod znaku czerwonego sztandaru? :p

0 0
ID:47193

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA