Ciekawe kiedy przegnie się pałka i gdzieś ktoś przeskoczy...

Ciekawe kiedy przegnie się pałka i gdzieś ktoś przeskoczy przez jakiś płot - http://wyborcza.pl/1,75478,11039909,Tempo_studenta_Sawickiego.html

10 komentarzy

ozon

Jak jestes taki sportowiec to przeskakuj sam!

1 3
ID:37221

antydziałkowiec

Ale jego atutem może być to ,że studiuje w Polsce ,w przeciwieństwie do wiekszości ,,patriotycznych politykierów '' ,którzy swoje dzieci ,,patriotycznie'' za pieniądze podatników wysylają na studia zagranicę .A Polskiej młodzieży fundują studia płatne .

2 3
ID:37224

Witto

@~ozon: Widzisz ozon sportowcem to ja byłem w 1976 i 1980, ale ty pewnie liczysz czas od narodzin PO a nie Chrystusa. Na podstawie wieku elektoratu tej partii przypuszczam, że w tamtych czasach rodzice jeszcze nie mieli Cię w planach. Muszę Ci powiedzieć, że wtedy było straszne bagno, ale w porównaniu z dniem dzisiejszym to była tylko kałuża. A propaganda partyjna w niektórych mediach przebija czasy późnego Gierka.

4 1
ID:37227

cichyobserwator

Anty - pewnie będzie absolwentem tej twojej Powiatowej Wyższej Uczelni , którą tak wszystkim polecasz.Jeżeli ty też ją kończyłeś to świat czeka zagłada a jeśli musiałeś płacić to zgłoś się po zwrot kasy bo cie oszukali .

1 3
ID:37232

szuja

@~ozon: pisz po polsku

0 1
ID:37235

antydziałkowiec

powiatowa ,,wyższa uczelnia'' to szkoła dla powiatowej politycznej nobilitacji , a ja swoją uczelnie ukończyłem ,,trochę wcześniej'' i tam smrodu polityki jeszcze nie było ...A ,,polecam'' dlatego ,by młodziez potem nie była rozczarowana jak usłyszy pytanie od pracodawcy - ,,a co to za uczelnia-bo niedosłyszałem ''?

1 1
ID:37244

szuja

@~antydziałkowiec: A może pracodawca tak celowo nie dosłyszy ,bo sam nic nie ukończył.

0 1
ID:37261

antydziałkowiec

Szujo ale pracodawcy wolno -bo to on ocenia kandydata .A w normalnym kraju to poziom ukończonej uczelni ,,daje pracę'' ,a nie układy polityczne i ,,brązowe palce'' jak w polsce ...

0 1
ID:37263

szuja

@~antydziałkowiec: co ty znowu piskasz. Jaki poziom. Umie albo nie.

0 1
ID:37267

antydziałkowiec

Szujo - ten poziom to tak jak byś porównal Politechnikę Warszawską lub Wrocławską do.......filii ,,powiatowej'' politycznej Informatycznej we Włocławku ...chyba ,że masz inne kryteria ...?

0 1
ID:37272

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA