Obejrzyjcie sobie krótkie wideo, warto zacząć oglądać...

Obejrzyjcie sobie krótkie wideo,
warto zacząć oglądać tak od 2 minuty:
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/acta-co-to-oznacza-dla-polskich-tworcow/6323062
Polecam

9 komentarzy

pietreq

Glaca dobrze mówił. Oby jego końcowe zdanie się sprawdziło, że "tego pana już nikt nie będzie popierał".

3 0
ID:37240

antydziałkowiec

Super wywiad -obnaża sposób w jaki idol i drużyna robiąc polaków w jajo chcą pod stołem wprowadzić tą umowę.polecam cytaty ,,wersja angielska znacząco różni sie od polskiego tłumaczenia'' -wypowiedź Pani prawnik(!) ,oraz wypowiedź członka zespołu ''wolę być okradany niż żyć w świecie zniewolonym przez takie przepisy ''- ZNIEWOLONYM !!!!!- w imię interesów min. wywiadu USA ,który przy pomocy ,,piesków na smyczy '' chce zamknąć usta takim portalom jak WIKILEAKS ,KTÓRY ODSŁANIA ICH ZAKULISOWE INTERESY !!!!! Ci którzy opluwali cenzurę komunistyczną teraz w imię stołków głosują za ,,nowa demokratyczna cenzurą '' - czy to widzicie ?

3 1
ID:37248

Soldier

Szacunek dla Glacy, mam dokładnie takie samo spojrzenie na te całe zamieszanie z ACTA co ten człowiek a babsztyl siedzący obok pani prawnik to jakaś ważna osoba z TVP więc liże pupeczkę Tuskowi aż język ma brązowy ;)

2 0
ID:37253

szuja

@~Soldier: Widzę ,że z kultura jesteś jak Wałęsa .Też przeczytałeś w życiu już jedna książkę.Hahaha. Ta Pani jest pisarką i scenarzystką.

0 4
ID:37260

antydziałkowiec

Szujo- pani ,,scenarzystka'' na początku przyznała bez bicia że .....,,nie zna tekstu umowy'' podobnie jak polscy ,,Eurodupetowani z PeŁo'' , którzy głosowali ZA umową !!!!! Oceniasz człowieka po stanowisku jakie ,,piastuje '' ? A ja mam wielki szacun dla Glacy(choć za nim nie przepadam) bo on jeden Z TYCH KONIUNKTURALISTÓW NA PASKU po powiedział PRAWDĘ !!!!!!!!!!

1 1
ID:37262

szuja

@~antydziałkowiec: Ee tam .Znowu coś p[okręciłeś . Iwona powiedziała ,że nie czytała wszystkiego. A kto czytał? Ale ,że akta broni jej należności za twórczość. A co jakbyś nakręcił film, tak jak np. teraz Agnieszka Holland i już jest w necie -skradziony.Oj myśl człowieku.

0 2
ID:37266

antydziałkowiec

Szujo -tak jak napisałem -Szacun do Glacy (mimo iż za nim nie przepadam) , ale za to że miał odwagę powiedzieć prawdę o Tusku i i tej pokrętnej umowie mam dla niego szacunek . Innym pokrętnym kłapaczom tej odwagi zabrakło .

1 1
ID:37271

Soldier

@szuja: Kto jak kto ale ty mi o kulturę uwagi nie powinieneś zwracać he he czasami trzeba ostrzej napisać bo ładnym językiem nie dociera, a ta pani co jest pisarką i scenarzystką jest też przy okazji przyd.upaskiem premiera ;)

0 0
ID:37291

szuja

@~Soldier: I tu się z tobą zgadzam. Szacun

0 0
ID:37299

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA